2777
2789

صبح لباسمو پست آورد اصلا شبیه عکسش نیست از باسلام خریدم و خیلی جنس بدی داره و بعدش

این گزینرو زدم که نوشته "تحویل گرفتم ولی سفارشم مشکل داره"بعد پیام اومد گفت پیگیری میشه.. حالا چی میشه؟؟ میتونم مرجوع کنم؟؟ با فروشنده هم حرف زدم یه آدرس داده میگه پس بفرست اگه پس بفرستم پولمو بهم برمیگردونن؟؟ 

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره تا زمانی که تائید نکنی باسلام به مشتری پول نمیده نگران نباش

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

مامانا پیج منو ببین تو امضام هست

با خیال راحت خرید کنین😍

عزیزم بعله میتونین مرجوع کنین پول برمیکرده بعتون 

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک  و زنانه قیمت مناسب 💙

روند کار باسلام اینطوری که تا مشتری اون گزینه راضی بودم رو نزنه پول سفارشت به حساب فروشنده نمیره

از پشتیبانیش سوال کن اگر پس بفرستم چقدر طول میکشه پول رو برگردونید به حسابم

شد...😍

منم یه بار مانتوسفارش دادم رو کمرش یکم نگین و زرزری بود.اوردن همچین خورد تو ذوقم بماند که باعکسش زمین تا اسمون فرق داشت.تمام خونه طرف دوثانیه سد اکلیل😑همه جا میدرخشید🤣

دیگه پست دستمو داغ کردم لباس نمیخرم غیرحضوری

یاشاسین آذربایجان💓✌

روند کار باسلام اینطوری که تا مشتری اون گزینه راضی بودم رو نزنه پول سفارشت به حساب فروشنده نمیرهاز پ ...

گزینه راضی بودمو نزدم اینو زدم بعدش پیام اومد گفت پیگیری میشه فعلا ک دیگ هیچ پیامی برام نیومده

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

ظرف یک روز پیگیری میشه با صاحب غرفه اوکی میکنید و پولتون تا دوروز برمیگرده ب حساب باسلام و بعد میتونید انتقال بدین ب حساب خودتون اونم حدود یکروز طول داره

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
تایید نکردم این گزینه‌رو زدم بعدش پیام اومد گفت پیگیری میشه

بله همین گزینه کافیه

شما تا اعلام رضایت نکنی به غرفه دار پول نمیدن

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

ظرف یک روز پیگیری میشه با صاحب غرفه اوکی میکنید و پولتون تا دوروز برمیگرده ب حساب باسلام و بعد میتون ...

این گزینه‌رو زدم بعدش پیام اومد گفت پیگیری میشه فعلا که هیچ پیامی نیومده

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻