2777
2789
عنوان

چقد بدم میاد ازجاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 29 پست
بحث شیر نیس بخدا ارزش قائل نشدنه یعنی توخونه نبودی هیچ نباید بهت برسه...بعد پول لازم داشته باشن اول ...

تو هم ارزش قایل نشو دگ هم اینجوز مواقع زنگ نزن برا دعوت خودشون خواستن میان

یه فروردینی بی حوصله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث شیر نیس بخدا ارزش قائل نشدنه یعنی توخونه نبودی هیچ نباید بهت برسه...بعد پول لازم داشته باشن اول ...

خب مقصر پدرشوهرته چه ربطی به جاری داره

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
خب بعد اینکه جوشوند میدونست داشتن میومدن خونه ما میداد میورد همش یه کوچه فاصلس

شاید فکر کرده این مهمون حق تو بوده از عمد نداده🤕

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
الان باید از دست پدرشوهر ناراحت شدی که به رفت و امدت اینقد کار داره

نمیدونم چیکارکنم بخدا خوبه پیشش زندگی نمیکنم..صبح زود میاد اگه خواب باشم میگه کوفت بخابی همش خابی جایی باشم میگه همش اینوراونوری

نه بابا دو تا دبه ۴کیلویی بوده میگه بهش گفتم بخور نوش جونت میخاست خونه پیداش بشه

خوب پدرشوهرت همه رو داده به جاری ات 

چرا از جاری ات بدت اومده ؟خدایی برلی چه چیزهایی ناراحت میشین اخه چهار کیلو شیر ؟

خوب پدرشوهرت همه رو داده به جاری ات چرا از جاری ات بدت اومده ؟خدایی برلی چه چیزهایی ناراحت میشین اخه ...

بحث شیر نیس .چون چندبار چیزی اوردن اون نبوده بعد خونه اونا رفتنی من دادم بردن