بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون عزیزم دکترا الان پول میخوان هی ازمایش مینوسن تا بری پیششون ویزیت بدی منم همینه دوبار ازمایش پودر قند ۳مرحله ای دادم با اینکه قندمم نرمال بود ۲۵ سالمه سابقه تیروئید ندارم ۳ماهی یبار با اینکه ازمایشم عالیه برام مینویسه منم گفتم دیگه هم نمیرم پیشش فقط بهم استرس وارد میکنه و پول میخواد
سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی بچه هام و شوهرم و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه
خب حتما نرمال نبوده که دوباره گفته بدی کلا دیابت بارداری طبق گفته کلاس بارداری باعث تولد نوزاد با وزن سنگین میشه و در واقع خانومایی که دیابت دارند بهشون توصیه میشه که زودتر زایمان کنن و در کل برای تایین تاریخ زایمان و شکل زایمان مهمه
منممیخوام دکترم عوض کنمآخه مگه پول ازمایشگاه تو جیب اون میرهاذیت میکنند آدم رومن رگ هام پیدا نمیشها ...
نه ولی برا جواب ازمایش که باید بری پیشش تا ازمایش نخوای نشون بدی یا نخواد برات بنویسه که نمیری بخدا اصلا دکترا وجدان ندارن فقط پول براشون مهمه من هیچ مشکلی تا الان خداروشکر ندارم گفته از هفته ۳۰ تا ۳۸ مرتب باید برا نوار قلب بیای شوهرم گفت نمیخوام بری دکترتو عوض کن اینقدم بد اخلاقه گفتم بهش میرم نوار قلب بیمارستان میگیرم چون بیمه تکمیلی ندارم میگه من اونجا رو قبول ندارم یا بیا مطبم یا نیا کلا گفتم به جهنم نمیام پیش تو
سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی بچه هام و شوهرم و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه
من دو ماهگی هم ازمایش برام نوشت گفتم مگه ۷ ماهگی نیس گف قانون جدیده اونکه یادم نیس ولی نرمال بود باز ۷ ماهگی هم قبل ناشتا ۷۹ یه ساعت بعد پودر قند ۹۷باز دوساعت بعد ۱۱۴