2777
2789
عنوان

هیکل جذااااب

577 بازدید | 18 پست

دوستان جان من خیلی در مورد خوش هیکل شدن با ورزش trx  شنیدم، از بین شما کسی هست که trx  بره؟ 

میگن قشنگ بدنو خوش تراش میکنه و در کمترین زمان ممکن بیشترین چربی سوزی رو میکنه 

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤

قبلا یوگا میرفتم ولی مربیم خیلی کم یاد میداد و میپیچوند زده شدم، 

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیدم عروسی داریم باید خوش هیکل شم

من خیلی تو نت گشتم و تعریف این ورزش و خیلی شنیدم، تو گوگل بزن بخون، بدن رو ظریف میکنه و کاملا پهلو و شکم وکلا چربیا رو آب میکنه

بخاطر این تاپیک زدم که ببینم بچه ها چه تجربه ای ازش دارن تا بیشتر انگیزه بگیرم ولی اینجا همه سرگرم موضوعات دیگه آن و واسه ورزش حال ندارن 😁

بخاطر این تاپیک زدم که ببینم بچه ها چه تجربه ای ازش دارن تا بیشتر انگیزه بگیرم ولی اینجا همه سرگرم م ...

مرسی 😉 ولی اشتباه تاپیک کردی عنوانت باید مینوشتی خواهرشوهر ورپریده من 😂 اونوقت نتیجه میداد

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...

ببین گلم باید اول تاپیک میزدی همسرم بهم خیانت کرده ک هنه عین مور و ملخ بریزن توتاپیکت بعد حرفتو میزدی

لیدیز اندجنتلمن:برا قبول شدنم توکنکور ی صلواتی دعایی چیزی برام میکنین مقسی
من تاحالا اسمش نشنیده بودم الان از شما شنیدم شرمنده هیچ اطلافی ندارم

دشمنت شرمنده بانو 😉

من از یه نرم افزار استفاده میکنم خوبه باهاش ورزش میکنم

اینه برنامه ش:

برنامه های ورزشی برای تمامی اندام بدن، پاها، باس ن و شکم با سطوح مختلف برای شما وجود دارند که می توانید انتخاب کنید - نیاز به هیچ تجهیزاتی نیست.
خودتان را به چالش بکشید!

دانلود برنامه:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.popularapp.thirtydayfitnesschallenge

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ببین گلم باید اول تاپیک میزدی همسرم بهم خیانت کرده ک هنه عین مور و ملخ بریزن توتاپیکت بعد حرفتو میزد ...

تو عنوانم سعی کردم یکم وسوسه کنم بچه ها رو مثلا😈😂