تاتی8 مدیر استارتر عضویت: 1394/03/03 تعداد پست: 1495 عنوان هیکل جذااااب 577 بازدید | 18 پست دوستان جان من خیلی در مورد خوش هیکل شدن با ورزش trx شنیدم، از بین شما کسی هست که trx بره؟ میگن قشنگ بدنو خوش تراش میکنه و در کمترین زمان ممکن بیشترین چربی سوزی رو میکنه خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤ 1396/09/06 | 00:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تاتی8 مدیر استارتر عضویت: 1394/03/03 تعداد پست: 1495 قبلا یوگا میرفتم ولی مربیم خیلی کم یاد میداد و میپیچوند زده شدم، خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤
تاتی8 مدیر استارتر عضویت: 1394/03/03 تعداد پست: 1495 یعنی همتون تپل مپل هستید 😂😂😂 خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤
sepideh_1994 عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 1909 این چه ورزشیه چجوریه من میخوام شکم و پهلو اب کنم😢 زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...
sepideh_1994 عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 1909 عیدم عروسی داریم باید خوش هیکل شم زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...
تاتی8 مدیر استارتر عضویت: 1394/03/03 تعداد پست: 1495 عیدم عروسی داریم باید خوش هیکل شم من خیلی تو نت گشتم و تعریف این ورزش و خیلی شنیدم، تو گوگل بزن بخون، بدن رو ظریف میکنه و کاملا پهلو و شکم وکلا چربیا رو آب میکنه خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤
تاتی8 مدیر استارتر عضویت: 1394/03/03 تعداد پست: 1495 بخاطر این تاپیک زدم که ببینم بچه ها چه تجربه ای ازش دارن تا بیشتر انگیزه بگیرم ولی اینجا همه سرگرم موضوعات دیگه آن و واسه ورزش حال ندارن 😁 خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤
sepideh_1994 عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 1909 بخاطر این تاپیک زدم که ببینم بچه ها چه تجربه ای ازش دارن تا بیشتر انگیزه بگیرم ولی اینجا همه سرگرم م ... مرسی 😉 ولی اشتباه تاپیک کردی عنوانت باید مینوشتی خواهرشوهر ورپریده من 😂 اونوقت نتیجه میداد زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...
meii عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 318 ببین گلم باید اول تاپیک میزدی همسرم بهم خیانت کرده ک هنه عین مور و ملخ بریزن توتاپیکت بعد حرفتو میزدی لیدیز اندجنتلمن:برا قبول شدنم توکنکور ی صلواتی دعایی چیزی برام میکنین مقسی
meii عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 318 من تاحالا اسمش نشنیده بودم الان از شما شنیدم شرمنده هیچ اطلافی ندارم لیدیز اندجنتلمن:برا قبول شدنم توکنکور ی صلواتی دعایی چیزی برام میکنین مقسی
makhmalsooratiiii عضویت: 1396/06/06 تعداد پست: 2309 من از یه نرم افزار استفاده میکنم خوبه باهاش ورزش میکنم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
تاتی8 مدیر استارتر عضویت: 1394/03/03 تعداد پست: 1495 من تاحالا اسمش نشنیده بودم الان از شما شنیدم شرمنده هیچ اطلافی ندارم دشمنت شرمنده بانو 😉 خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤
makhmalsooratiiii عضویت: 1396/06/06 تعداد پست: 2309 من از یه نرم افزار استفاده میکنم خوبه باهاش ورزش میکنم اینه برنامه ش:برنامه های ورزشی برای تمامی اندام بدن، پاها، باس ن و شکم با سطوح مختلف برای شما وجود دارند که می توانید انتخاب کنید - نیاز به هیچ تجهیزاتی نیست.خودتان را به چالش بکشید!دانلود برنامه:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.popularapp.thirtydayfitnesschallenge اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
تاتی8 مدیر استارتر عضویت: 1394/03/03 تعداد پست: 1495 ببین گلم باید اول تاپیک میزدی همسرم بهم خیانت کرده ک هنه عین مور و ملخ بریزن توتاپیکت بعد حرفتو میزد ... تو عنوانم سعی کردم یکم وسوسه کنم بچه ها رو مثلا😈😂 خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤