2777
2789

یه هفته سفالکسین خوردم دیگه نبود سه روزه فراموش کردم بخاطر یه سری مسائل، حالا دیدم دوباره هست اما کم بنظرتون ادامش بدم قرصو یا برم دکتر؟ خیلی نگرانم🥲سوزش و خارشم ندارم شیافم استفاده میکنم 

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

من ۹ ماه بارداری ترشحات زرد و گاها سبز داشتمدکترم گفت اگه بدون بو سوزش و خارش باشه بخاطر هورمون هاست ...

حالا ببخشید من چون شیو نکردم حس میکنم یذره خارشی که هست بخاطر اونه حالا دکترمم دوره😭حالا جالب اینجاست روزایی که مدرسه نمیرم لباس زیرم خشکه خشکه

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ببخشید من چون شیو نکردم حس میکنم یذره خارشی که هست بخاطر اونه حالا دکترمم دوره😭حالا جالب اینجا ...

مدرسه نمیری؟ مگه مدرسه میری🥴

کلا هر فعالیتی باعث میشه تو حاملگی ترشحات بیشتر بشه هفته ت که بره بالا تر شکمت میشه سنگ. 

بعید می‌دونم خارش بخاطر شیو باشه ها

مدرسه نمیری؟ مگه مدرسه میری🥴کلا هر فعالیتی باعث میشه تو حاملگی ترشحات بیشتر بشه هفته ت که بره بالا ...

نه معلمم😂اخه یادمه هر موقع شیو نمیکردم خارش میگرفتم الانم که نمیدونم چجوری شیو کنم🤦

راستی چرا شیاف زدی لکه بینی مگه داری

چون هفته چهارم کمردرد داشتم رفتم دکتر بهم داد تو مدرسه هم خیلی پله میرم و میام گفت محکم بشه جاش