2777
2789
عنوان

بانامزدم دعوا کردم بیان چت هامون ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من نامزدت رو درک میکنم

ما دخترا یه اخلاق خیلی بدی داریم تا ناراحت میشیم واقعا دیگه محل نمیدیم به اون پسر بیچاره  منم یبار یه هفته باهاش حرف نزدم همین حال رو داشت 

مشکلی داری بهش بگو من سر این قضیه ناراحتم اگه میشی چند روز تنها باشم 

نه یدفعه سرد بشی بهش 

بهش بگو لازم دارم تنها باشم 

ایشونم گناه داره دل داره دلش میشکنه 

اینقدر مغرور نباش  هر مشکلی داری راجبش باهاش حرف بزن 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

اگر به این اخلاقت ادامه بدی نامزدت هم همین رفتارو باهات میکنه 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
حس میکنم خیلی وابسته س

دیگه وقتی عاشق هم میشید مگه میشه وابسته نباشه. خوشحال باش اینقدر دوستت داره وقتی اینجوری میاد صادقانه بهت میگه  من بودم معذرت خواهی میکردم ک  باعث شدم همچین حالی بشه نه اینکه هی انکارش کنم

هر رابطه ای یه چارچوبی داره  شاید برای تو خیلی ساده باشه چند روز بهش فکر نکنی اما اون نمیتونه همش گوشیشو چک میکنه همش کلافه اس نشخوار فکری داره ک چرا من چیکار کردم ک این رفتار رو باهام داره 

دیگه وقتی عاشق هم میشید مگه میشه وابسته نباشه. خوشحال باش اینقدر دوستت داره وقتی اینجوری میاد صادقان ...

اوهم ی چن باری بینمون اینجوری شده

حس می کنم اگه ادامه بدم باهام سرد میشه 

براهمین میخام کنترل خودمو وقتی اعصبی میشم

ی رفتارم بدم اینه که بهش محل نمیزارم

من پارتنرم پرستار بودبیچاره با اون شلوغی تو بخش هرموقع من پیام میدادم درجا جوابم میداد ک نگران نشم 

بعد من بیکار تو خونه تا پیام میداد یساعت دوساعت بعد جواب میدادم 

و الان میفهمم چقد سنگدل بودم نسبت بهش و چقدر رنجیده خاطرش کردم و ازش هم بابت رفتارم معذرت خواهی کردم 

ما دخترا خیلی مغروریم انگار همش میخایم برای پسرا دست نیافتنی باشیم اما وقتی دیگه شما نامزد هستید باید  بابت بیشتر رفتاراتون بهم توضیح بدید نه فک کنید اگر قهر کنید چند روز طرف خودش رو مقصر میدونه و میاد التماس  

من پارتنرم پرستار بودبیچاره با اون شلوغی تو بخش هرموقع من پیام میدادم درجا جوابم میداد ک نگران نشم ب ...

مرسی که ج دادی

دارم سعی میکنم رفتارم باهاش بهتر کنم چون نمیخام ازدستش بدم

ببخشید ابجی چت هارو من حذف کردم هنوز هستن؟؟