2777
2789
عنوان

بچه‌ها دختره خیلی حالش بده😭

139 بازدید | 6 پست

تاپیک قبلی گفتم چی به سرش اومده، بیمارستان رفت دختره بهوش اومد گفت منو خونه بستری کنین تنهان بچه ها، فامیلمون میگفت دیشب دکتر اومد بالای سرش گفته خیلی مواظبش باشین خوب میشه چون تازه سقط داشته🥲💔 خوب دووم آورده طبیعیه. صبح مرخص شد اوند خونه بستری بشه. ولی الان حالش بد شده، زنگ زدیم آمبولانس بیاد ببره، دکتر میگه احتمالا خونریزی داخلیه🥲🥲 چند دقیقه پیش خوب بود میگفت نمیخوام بچه هام اینجوری منو ببینن پاشد خونه رو جمع و جور میکرد ما گفتیم حالش خوبه لابد😭 شوهرش اومد🥲😭 بیچاره چه جور گریه میکرد، پلیس دنبال اون الدنگاس پیدا نشدن هنوووووو

کدوم الدنک ها کیا چه بلایی سرش آوردن چیه کامل تر توضیح بدی ؟

😭گفتم تو تاپیک قبلی دیروز دو سه تا مرد هیکلی اومدن دم در خونه دختره جوون داد که شوهرت کجاست دختره گفت چکارش دارین چیشده یکیشون با لگد زد تو شکم دختره🥲😭 بچش سقط شد. شوهره اومد دوید ببینه چیشده همون بی شرفا گرفتن بردنش، مردم زنگ زدن پلیس، افتادن دنبالشون. دیشب بیمارستان بود امروز اومد خونه بستری باشه الان حالش بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭گفتم تو تاپیک قبلی دیروز دو سه تا مرد هیکلی اومدن دم در خونه دختره جوون داد که شوهرت کجاست دختره گ ...

یا خدا 😳

تروخدا حتما شکایت کنید عجب حرومزاده هایی بودن

نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم
یا خدا 😳تروخدا حتما شکایت کنید عجب حرومزاده هایی بودن

چمیدونم من که فعلا دارم میرم خونه، 🥲 همه قیافه شونو دیدن دو سه تا شهادت بدن بسه من خانمه رو از نزدیک ندیدم ولی بیچاره💔 باز فامیلمون دیده کاش خوب بشه دو سه تا بچه کوچولو داره یکی کلاس اولی🥲

چمیدونم من که فعلا دارم میرم خونه، 🥲 همه قیافه شونو دیدن دو سه تا شهادت بدن بسه من خانمه رو از نزدی ...

عزیزم خدا به دلش آرامش بده و حالش خوب شده خیلی ناراحت شدم 😢😢

نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم