2777
2789
عنوان

پریود 😑😑😑😑😑😑😑

90 بازدید | 13 پست

باید یکم پریود میشدمم هنوز نشدم ولی از دوم همش جالتای پربودی رو دارم 

امروز از صب کبیدار شدم یه انگار حالت تهوع ک یکم مثانم و دلم قاطی کرده 🤦🏻‍♀️😑واییی کاش پریود بشممممممم هپینجوریشمممم ۶ رور عقب افتاده😑😑😑😑😑 البته مله پیش ی اتفاق افتاد استرسو اینا گرفتم یهو ۲۰ روزه پریود شدم یعنی بخاطر اونه ک قاطی شده ؟؟ 

البته پریودیام کلا ۲ ۳ روز با اختلافن همیشه😑🤦🏻‍♀حالم از دختر بودن بهم میخوره دیگه همش بابد حواسمون ب خودمون باشه 😑😑😭😭 باید غضه اینم بخورمممممم😑😭

تا 2 هفته دیر بشه نرماله اروم باش بخاطر استرس و رژیم و... پیش میاد

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم صبح شدم

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
تا 2 هفته دیر بشه نرماله اروم باش بخاطر استرس و رژیم و... پیش میاد

اعصابم خورده بخدااااا😭😭😭😭😭 بدم میاددد هیچوقت سر ماه نمیشمم همیشه خداا بای د دو روز یا ۳ روز قبلو بعد ماه پیشش باسه😑😭

اعصابم خورده بخدااااا😭😭😭😭😭 بدم میاددد هیچوقت سر ماه نمیشمم همیشه خداا بای د دو روز یا ۳ روز قبل ...

عزیزم تقصیر خودته یکمش چون زیاد از بدنت اگاه نیستی، من 3 هفته نشدم از ترس رفتم دکتر برام توضیح داد دیگه کلا نمیترسم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

چرا انقدر حرص میزنییه هفته عقب انداختن هم مشکلی ندارهبا این حجم دلهره که تو داری هورمونات آماده نمیش ...

ابم خورده بخدااااا😭😭😭😭😭 بدم میاددد هیچوقت سر ماه نمیشمم همیشه خداا بای د دو روز یا ۳ روز قبلو بعد ماه پیشش باسه😑😭 

ااتنم ۴ روزه همش حالتاشو دارم ولی نمیاددد 

تا مرز پری شدن میرسم ولی نمیشممممم 

گوه توش 😭😭😭😭😭 اعصابم گیههههههههههههه بوم میاد عقب میوفتهههه ا

ابم خورده بخدااااا😭😭😭😭😭 بدم میاددد هیچوقت سر ماه نمیشمم همیشه خداا بای د دو روز یا ۳ روز قبلو ب ...

خب بدت نیاد

طبیعیه

با پریود نشدن نمیمیزی

مهم اینه ماهی یه بار بشی

نشدی تا سه ماه اونوقت میری دکتر قرص تجویز میکنه هر ماه میخوری تا پریود بشی

غصه نخور درست میشه.