2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی میشه نماز شبو هروقت خواستی قضاشو بخونی🥲

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

اگه تو اولین فرصتی که گیرمون میاد، نماز قضامونو بخونیم، هم‌ممکنه خدا بجای ادا ازمون قبول کنه و‌هم خودمون حس بهتری خواهیم داشت 

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

التماس دعا گلم. من نماز شب هم میخوندم. ولی حالا از بس مشکل دارم همون واجب هم نمیخونم.

ربط مشکلات با نماز نخوندن رو‌ متوجه نشدم

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

اگه تو اولین فرصتی که گیرمون میاد، نماز قضامونو بخونیم، هم‌ممکنه خدا بجای ادا ازمون قبول کنه و‌هم خو ...

یه سوال من همیشه اینو قاطی میکنم 🤦🏻‍♀️

وفتی نماز تمام میشه و سلام رو میدیم اول باید سر رو به راست بچرخونیم یا چپ ؟ 

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

یه سوال من همیشه اینو قاطی میکنم 🤦🏻‍♀️وفتی نماز تمام میشه و سلام رو میدیم اول باید سر رو به راست ب ...

اصلا لزومی نداره سر رو بچرخونیم، همون سلام‌دادن کفایت میکنه

اصلا لزومی نداره سر رو بچرخونیم، همون سلام‌دادن کفایت میکنه

یعنی بعد سلام دیگهزنماز تمامه ؟!

سر نچرخونیم ؟

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥