یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پیاز و سیر داغ و باادویه درست کن و عدس و سبزی بریز توش بعد آرد و آب و یکم ادویه با هم مخلوط کن خمیر سفتی درست بشه و به دست نچسبه و باهاش گوله های ریز درست کن و بریز تو آش بزار خوب بپزه با کشک یا ماست ترش خیلی خوشمزه میشه
عزیزم حتما نباید اش مریض درست کنی سوپ بپز براشون ، یه تیکه مرغ روبا پیاز( هرچی پیاز بیشتر باشه برای سرماخوردگی بهتره من یه بزرگ یا دوتا متوسط میزنم) با یه حبه سیر و یه هویج بزرگ ،شلغم یا کدو تنبل اگه دسترس دارید ،بریز تو قابلمه با یه قاشق کره تفت بده زردچوبه ووفلفل بزن آب بریز بذار یک ساعت ،یک ساعت و نیم خوب بپزه ،تو این تایم جو پرک روهم بخیسون که خوب لعاب بندازه وقت پخت ،بعد ۱ ساعت که پخت مرغت روریش ریش کن ،نمک اضافه کن ، پرک رو هم بریز ، زیرش رو زیاد کن تا دوباره به قل قل بیفته ، وقتی قل زد کمش کن بذار آروم یه نیم ساعت این حدودا بپزه تا به غلظت دلخواهت برسه، ۵ دقیقه مونده به خاموش کردن بهش جعفری تازه و ابلیمو اضافه کن ، اگه دیدی به قوام مورد نظرت نرسید میتونی یکی دوملاقه اش رو برداری میکس کنی بهش اضافه کنی که شبیه سوپ های رستورانی بشه ، این دستور عالیه هم خوشمزه است هم فوق العاده مقوی