2777
2789
عنوان

صبح بخیر چرا بیدارین در چه حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 40 پست
با پارتی رفتی خداوکیلی ها

اره ولی رسمی نیستم 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

سلام صبح به خیر 

همیشه این ساعت بیدارم چون خوراکی مدرسه دخترم رو اماده کنم و ببرمش مدرسه 

امروز هم سرما خوردم همش تو فکرم برم باشگاه یا نرم چون حالم خوب نیست🤧

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح شمام بخیرعادت همیشگیمهامروز با توهم بارون بیدار شدم ولی وقتی آسمون و نگاه کردم دیدم صافه صاافه😂 ...

اینجا داره بارون میاد زیر صدای بارون مینویسم😂😂😭

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

اون تاپیک سایز سینه را خوندم سر صبح حالم بد شدیعنی بعد از رابطه تاپیک زده؟؟؟کاش می رفت دوش می گرفت ب ...

وای یعنی اومده بود ازسایز سینش می گفت

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

🥺🥺😻کجااااا

استان فارس کازرون تازه زمستون داره میاد شهر ما

شما کجایب

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

منم جنوبم ولی یه جااا دیهعاشق بارونم😂😻🥺خوشبحالتون😻🥺

ایشالا اونجام زود بیاد😘🤣

ساعت ۴ بیدار شدم برم دستشویی دیگه خوابم نبرد

الان خوابم میاد اما باید دخترمو بفرستم مدرسه

بعدش ۲ ساعت وقت دارم میخوابم😁

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)