2777
2789

من اینجوری نبوده ک بگم میشینم ادایی هی شکر میکنم 

ولی از ی برهه ای تو زندگیم یاد گرفتم دیدمو‌ب زندگی عوض کنم و هر چی اتفاقه بده بذارم پای مصلحت و اتفاقای خوب رو بدونم ک خدا واسم رقم زده ب پاس سختیایی ک تو زندگیم کشیدم 

اینجوری واقعا معجزاتشو دیدم 

اما مامانم همیییشه ناشکره هر چی هم میگم نکن زندگیت تباه تر میشه بازم ناشکری میکنه 

من اینجوری نبوده ک بگم میشینم ادایی هی شکر میکنم ولی از ی برهه ای تو زندگیم یاد گرفتم دیدمو‌ب زندگی ...

من دارم شکر گذاری میکنم تو دفتر مینویسم ی آرزو دارم بزار به توعم بگم دوست خوبم 

سه ساله آرزو فرهنگیان دارم ولی نشده 

دارم شکر گذاری میکنم شاید ک بشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دارم شکر گذاری میکنم تو دفتر مینویسم ی آرزو دارم بزار به توعم بگم دوست خوبم سه ساله آرزو فرهنگیان ...

ولی من ارزوهامو این شکلی ب خدا نمیگفتم 

من میگفتم هر چی تو خیره بخواه 

من ازدواجم ب گفته همه و‌نظر خودم خوبه چون معیار و ادم مشخصی واسش نداشتم فقط ادم خوب و سالم و اروم میخواستم 

شغلم همه میکفتن شانس بیاری کار پیدا کنی ولی من کارایی پیدا کردم ک هیچ وقت جرات نکردم ب زبون بیارم ک این ارزومه چون دست نیافتنی بود 

بعدم با اومدن دخترم از کاری ک همه میگن چجوری تنوست استعفا دادم ن واسه این ک ناشکرم چون شرایطم ایجاب کرد ولی مطمئنم خدا هوامو داره بازم درستش میکنم با کمکش 

ولی من ارزوهامو این شکلی ب خدا نمیگفتم من میگفتم هر چی تو خیره بخواه من ازدواجم ب گفته همه و‌نظر خود ...

میدونی من سه سال تلاش کردم ریاضت کشیدم نشد بابت همین با پارتی باز پیش رفتم 🥲

میدونی من سه سال تلاش کردم ریاضت کشیدم نشد بابت همین با پارتی باز پیش رفتم 🥲

من نمیفهمم فرهنگیان چیه ک انقد دنبالشی

معلماش در اموزش پرورش نشستن اعتراض دارن ب وضع معیشتشون

من کادر درمانم استخدام رسمی بودم استعفا دادم فک کن فرهنگیان بدتره

میدونم حق الناسه ولی سختی کشیدم

بعضی وقتا واسه ی چیزایی میدون مسابقه درست میکنن انگار واقعا چیز خیلی مهمیه 

یعنی القا میکنن ب مردممون ها

وقتی طرحی بودم ی همکارا اومد تو دفترم پا انداخت رو‌پا گفت ی زمانی وقتی استخدامی قبول شدم انقدر بهم تبریک گفتن ک فک کردم گوی سبقت رو ربودم و من قراره بهتترین زندگی رو‌کنم

بعد فهمیدم همه چیز کشکه کشک