2777
2789

رفتم موهام رو رنگ کردم دیدم با مشکی خیلی خوشگلترم وقتی ابروهام مشکیه چشام مشکیه چه دلیلی داره که من برم رنگ کنم ؟ پوست صورتمم خیلی با موی مشکی سفید دیده میشد الان با رنگ جدید ابروهام اصلا به صورتم نمیان دو روز دیگه عروسی داریم و من شبیه میمون شدم نمی‌دونم دوباره موهام رو شیطونه میگه مشکی کنم امروز هم رنگ کردم همش زرد شده خاک تو سر آرایشگر من یه عکس دیگه بهش نشون دادم 

#نه-به-رنگ-شیمیایی

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببینم

چقد هزینه کردی؟حالا انقد ناراحت نباش کاریه ک شده فک کن تنوع دادی ب چهرت

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

وقتی موهاتو رنگ می‌کنی باید یه مقدار ابروهاتم رنگ کنی که به هم بیان 

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

میدونی چیه تو ماموریتت اینه که به کسایی که برعکس فکر میکنن کمک کنی رنگ مو واقعا چیز بدیه و جنس مو رو خشک و خراب میکنه

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

میدونی چیه تو ماموریتت اینه که به کسایی که برعکس فکر میکنن کمک کنی رنگ مو واقعا چیز بدیه و جنس مو رو ...

هر دفعه که رنگ کردم مثل چی پشیمون شدم ، شوهرمم هزار دفعه بهم گفته رنگ نکن بهت نمیاد ولی از دست حرف فامیلا این دفعه رنگ کردم کاش نمی‌کردم این دفعه گفتم دفعه ی آخرمه 

خوبه ک اونجوری ک گفتی داغون نیست زرد عقدیم ک نیست

اصلا به صورتم نمیاد با موی مشکی ابروهام خیلی قشنگ دیده میشدن عکس قبل و بعدم‌ دیدم خیلی زشت شدم به امید این که خوشگلتر میشم رنگ کردم