2777
2789
عنوان

کیا عکس رنگی تو‌رویان گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 42 پست
تو رویان نگرفتم۴سال پیش با هوشیاری کامل تنها رفتم عکس گرفتم اومدم خونه ۲۰روز بعدش بیبیچک مثبت شد دید ...

منم همینطور.تنها و هوشیار رفتم بعدش هرچی شد منم ۱ماه بعدش فهمیدم ارزششوداشت :))

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
دکترت کی بود؟ نتیجه گرفتی؟؟

علت یابی زایمان زودرس

بله که نتیجه گرفتم

الان دوتا پسر کوچولو ۷و۳ساله دارم

پزشکمم دکتر مریم مشفقی بود هم از پزشکای رویانن هم مطب دارن

من مریض مطبشون بودم

هر دوتا کوچولوم به دنیا اوردن

بعد زایمان زودرسم رفتم پیش ایشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هیستروسونو شدم هیچ درد نداره هیچیم نمیزننیا علی

عزیزم میشه دقیق توضیح بدی هیستروسونو چجوریه چند پیقه طول میکشه خیلی درد داره ؟ من چهارشنبه نوبت دارم از استرس هلاکم هی میگم زنگ بزنم کنسل کنن..... 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
نه نه عالیه کنسل نکنهیچ‌درد ندارههیچی نمیفهمی ۵تا ۱۰دقیقه ستاصلا نمیفهمی چیزی

وای من خیلی استرسی هستم شب ها همش گریه میکنم میترسم خیلی سخت باشه ... 

رو تخت معمولی انجام میدن یا رو تخت معاینه؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
وای من خیلی استرسی هستم شب ها همش گریه میکنم میترسم خیلی سخت باشه ... رو تخت معمولی انجام میدن یا رو ...

رو تخت معمولی 

راحت انگار معاینه زنان میسی فقط روی تخت معمولی 

هیچیم نمیفهمی الکی اذیت نکن خودت و بدنت رو برای یه چیز ساده

بابا الان بچه های سرطانی دور از چون شما روی تخت بیمارستانن دارن شیمی درمانی تحمل میکنن

شما که خداروشکر خیر و خوشیه و یه کار درمانی غیر تهاجمی

یکم محکم باش

استرسیم چیه

ماشالله یه خانوم کاملی

کوچولو نیستی که عزیزم

یه نیم ساعت قبلش

مسکن قوی بخور

نترس،نمیمیری😵‍💫

من دوبارانجام دادم

باراول با مسکن درد عادی وکم

باردوم بی مسکن،یکم درد کشیدم

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
رو تخت معمولی راحت انگار معاینه زنان میسی فقط روی تخت معمولی هیچیم نمیفهمی الکی اذیت نکن خودت و بدنت ...

دست خودم نیست از اول استرسی بودم هی به خودم میگم بابا نهایت یک رب درد میکشی فوقش جیغ میزنی کسی نمرده تاحالا از اینکار ولی بارم نزدیک وقتم میشه اینجوری میشم🥺

اتفاقا رویانم انجام دادم ساده راحت و بی دغدغه

شما ای وی اف کردی؟

الانم دوتا پسر کوچولو ۶و۳ساله دارمکه بعد هیسترو باردار شدمالبته علت باردار شدن من هیسترو نبودمن نارس ...

خداحفظشون کنه برات🙏

ممنون عزیزم خیلی حالم رو خوب کردی ترسم کم شد  ان شاالله هر حاجتی داری خدا بهت بده 🌹