2777
2789
عنوان

من خیلی بدبختم

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی خود کرده که دوبار ولش کرده ترکش سنگینه

یه حرف راست که نمیزنه اما گریه کرد بعدش گفت بخدا ولش میکنم برام دعا کن.. مرسیجوابمو دادی

بدبخت ترین ادم رو زمینم

یه حرف راست که نمیزنه اما گریه کرد بعدش گفت بخدا ولش میکنم برام دعا کن.. مرسیجوابمو دادی

دخترم برو اول ارامشتو پیداکن بعدم مشکلت کاریه شب نیست زمان بر هست حیف که نمیخام حرف بزنم اگرنه همشو برات رو میکردم

ممنون که جوابمو دادی خیر ببینی

خواهش میکنم شماهم جای خواهرم 

لطفا توی یوتیب یکی هست دکتر ثنا ویدیو هاش خیلی اموزنده هست و ب زبان ساده و رک میگه سرچ کنید اونجا بهتون میگه درباره متادون و...

من خیلی ازش چیزایی مهمی یاد گرفتم 

آقا هستم
چرا فکرمی کنی بدبختی

چون شوهرم معتاده بدترین چیزه فقط۲۷سالشه من۲۰ لاغرشده داغون داره میشه هفته یبار ماهی یبار رابطه خواستم یکسال نامزدی بودیم من میگفتم عجیبه نمیاد طرفم همش ابراز دوست داشتن میکرد اما میگفت فعلا میل به رابطه ندارم بعد من تو ماشینش کلی این قرصا رو پیدا کردم کی سه ماه بعد عروسی😭خدا باهام بود من یروز خوش ندیدم ازبس خودمو خوردم که من چمه مگه همه ارزومو داشتن این چرا اینطوره

بدبخت ترین ادم رو زمینم

خواهش میکنم شماهم جای خواهرم لطفا توی یوتیب یکی هست دکتر ثنا ویدیو هاش خیلی اموزنده هست و ب زبان ساد ...

خیلی ممنون چشم لطف داری

بدبخت ترین ادم رو زمینم

دخترم برو اول ارامشتو پیداکن بعدم مشکلت کاریه شب نیست زمان بر هست حیف که نمیخام حرف بزنم اگرنه همشو ...

کاشکه بهم بگی بهم لطف میکنی

بدبخت ترین ادم رو زمینم

دخترم برو اول ارامشتو پیداکن بعدم مشکلت کاریه شب نیست زمان بر هست حیف که نمیخام حرف بزنم اگرنه همشو ...

بیاو من روشن کن کمکم کن اگر چیزی هست باید بدونم

بدبخت ترین ادم رو زمینم