2777
2789
عنوان

بچه هافرق ژل لب وفیلرلب چیه

130 بازدید | 19 پست

بعداندی میخام یه مانوری روی صورتم انجام بدم اول ازلب شروع کنم بچه ها بنظرتون فیلربزنم یاژل لب ؟؟اصلن فرقش چیه البته توگوگل خوندم ولی شما اگه تجربه دارید لطفن راهنماییم کنید

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنجکاو شدم مگه فرق دارن؟!

توگوگل خوندم فرق دارع بعدتوپیج دکترم استوری تزریق ژل قبل و بعد داده بعدیه استوری دیگه ازفیلرلب داده البته قراره فردابرم بپرسم فرقشو

توگوگل خوندم فرق دارع بعدتوپیج دکترم استوری تزریق ژل قبل و بعد داده بعدیه استوری دیگه ازفیلرلب داده ...

اره خوب میکنی 

و خود دکتر به نظرم بهتر میدونه خودش میگه کدوم برا لب شما خوب

ولی حتما دکتر خوب و مطمئنی برو 

💕یا الله💕
اره خوب میکنی و خود دکتر به نظرم بهتر میدونه خودش میگه کدوم برا لب شما خوبولی حتما دکتر خوب و مطمئنی ...

خودش گفته اول مشاوره نمی‌دونم مطمعن هست یانه یکی معرفیش کردظاهرن خوبه پیش یکی باتجربه رفتم برای بوتاکس ابرو٫ ابروبرعکس پایین اومد دیگه قسم خوردم نرم بازم شروع کردم  

خودش گفته اول مشاوره نمی‌دونم مطمعن هست یانه یکی معرفیش کردظاهرن خوبه پیش یکی باتجربه رفتم برای بوتا ...

وااایییی 😳پس تجربه داری حتما مواظب باش

تو پیجش یا مطبش یکی دوبار به نظرم برو مراجعینش ببین راضین یا نه

من دکتری که خودم رفتم واقعن ازش مطمعنم همیشه هم مطبش شلوغ

💕یا الله💕
وااایییی 😳پس تجربه داری حتما مواظب باشتو پیجش یا مطبش یکی دوبار به نظرم برو مراجعینش ببین راضین یا ...

وللع اولی مطبش شلوغ اصلن راضی نبودم فک کنم به شانس جواب دادن بدنت هم هست