2777
2789
عنوان

ویروس جدید میگن چیه برا بچه ها

444 بازدید | 17 پست

دختر من یه هفته مریض بود و تب داشت خوب شد کل هفته رو هم مدرسه نرفت الان باز مجدد سه روز هفته رفته مدرسه دیروزم سردرد داشت امروزم سردرد که از مدرسه زنگ زدن رفتیم دنبالش .مجدد تب داره .خیلی ضعیف و لاغر شده .این همون ویروسه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کوفتیه که فقط حالت تهوع و سرگیجه و تب داره

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

ویروس جدید اسهال و استفراغ شدید،سرفه های خشک و تبدختر یکساله من گرفت،دوهفته درگیر بود تا خوب شد خیلی ...

بلا دورباشه ان شا الله از گل دخترت.دختر من تب و سردرد داره.هفته پیش تب داشت و عفونت سینه و سرفه .خیلی نگرانم ضعیف شده

واییی چقد طول میکشه خوب بشن.دختر من سردرد داره فعلا و تب هیچی هم نمیخوره

پسرم از دیروز گرفته امشب بهتره 

ولی اونقدر تب نکرد 

بیشتر تهوع و سرگیجه

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بلا دورباشه ان شا الله از گل دخترت.دختر من تب و سردرد داره.هفته پیش تب داشت و عفونت سینه و سرفه .خیل ...

ببرش دکتر بهش چرک خشک کن و شربت میده زودتر خوب میشه،نذار عفونت توی بدنش بمونه،دختر من لب به هیچی نمیزد خیلی ضعیف شد

واییی چقد طول میکشه خوب بشن.دختر من سردرد داره فعلا و تب هیچی هم نمیخوره

گوشت گوسفندی بذار تو شیشه براش با نمک و ادویه طعم دارش کن 

بده بخوره قوت بگیره

ببرش دکتر بهش چرک خشک کن و شربت میده زودتر خوب میشه،نذار عفونت توی بدنش بمونه،دختر من لب به هیچی نمی ...

اخه هفته پیش بهش سفیکسیم داده خورد تموم شد مجدد تب داره و سردرد فردا میبرم متخصص