2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته چرا باردار نمیشم

268 بازدید | 46 پست

دوتا سقط داشتم یک سال و خورده ای جلوگیری کردم. الان سه ماهه اقدام میکنم باردار نمیشم. این ماهم هیچ علائمی از بارداری ندارم هیچی حتی سینه درد عادی. خیلی دلم گرفته کاش منم مادر میشدم :(((((((( تا ابد گریه....

ناراحت نباش گلم این همه راه درمان هست منم دوستا سقط داشتم اخرش رفتم ای وی اف 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا آی وی اف انجام دادین

تهران بیمارستان آرش

بابیمه تامین اجتماعی ۲۵تومن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
آره میگه پولیپ کوچیک داری که نیازی به عمل ندارع. دیگه هیچ مشکلی ندارم.

من حرف دکترارو قبوا ندارم بعد دوتاسقط و ده سال دوندگی هیچکدوم نفخمیدن مشکل کجاس اخرش رفتم بیمارستان آرش اونجا بهم گفتن ک انعقاد خون دارم

ناراحت نباش من دوتا سقط داشتم الان باردارم امروز رفتم سونو گفتن سقط میشه تمام دنیا روسرم خراب شده ب ...

برو ازمایش بیولوژی بده منم دوتا سقط داشتم فهمیدم انعقاد خون دارم ک جنینا سفط میشن

من حرف دکترارو قبوا ندارم بعد دوتاسقط و ده سال دوندگی هیچکدوم نفخمیدن مشکل کجاس اخرش رفتم بیمارستان ...

منم میخام برم برای آی وی اف اقدام کنم. پروسه اش چند ماهه است ؟