صبا۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 1716 عنوان از سر شب پهلوی چپم درد میگیره ول میکنه 66 بازدید | 14 پست دیروز هم سرما خوردم .هم پریود شدم..از سر شب هم پهلوی سمت چپم درد میگیره مثل گز،گز ول میکنه.از،چیه.اینطور تشده بودم تا حالا باید فکر کنم🤔 1403/09/07 | 00:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امپراطورکزوکو عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2085 کلیه شما سرما خورده،روغن زیتون بمال و روشو ببندلطفا 🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹
صبا۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 1716 کلیه شما سرما خورده،روغن زیتون بمال و روشو ببندلطفا همسرم میگه شاید سنگ کلیه باشه.این دوروز دوبار قرص جوشان خوردم..ممکنه از اون باشه؟دردش مثل برق گرفتگی هست .هرچند دقزقه یه بار میگیره چند ثانیه باید فکر کنم🤔
صبا۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 1716 کلیه شما سرما خورده،روغن زیتون بمال و روشو ببندلطفا همسرم میگه شاید سنگ کلیه باشه.این دوروز دوبار قرص جوشان خوردم..ممکنه از اون باشه؟دردش مثل برق گرفتگی هست .هرچند دقزقه یه بار میگیره چند ثانیه باید فکر کنم🤔
زردخت۹۶ عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 441 از این گن شتریا داری ببند. یه قرص سرماخوردگی هم بخور. آویشنم نخور چون معلوم نیس بهت بسازه یا ن . همیشه پونه دم کن بخور
صبا۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 1716 از این گن شتریا داری ببند. یه قرص سرماخوردگی هم بخور. آویشنم نخور چون معلوم نیس بهت بسازه یا ن . همی ... یعنی به خاطر سرماست?ن هیچ وقت موقع سرما اینجور نمیشم.دوبار هم قرص جوشان خوردم از دیروز ممکنه از اون باشه؟ باید فکر کنم🤔
امپراطورکزوکو عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2085 همسرم میگه شاید سنگ کلیه باشه.این دوروز دوبار قرص جوشان خوردم..ممکنه از اون باشه؟دردش مثل برق گرفتگی ... سنگ کلیه تقریبا فلجت میکنه،و با دوتا قرص جوشان سنگ کلیه نمیگیرید،انشالله با گرم کردن و روغن مالی خوب میشید،بر فرض اگر سنگ کلیه باشه،خیلی راحت دفع میشه،نگران نباش 🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹
زردخت۹۶ عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 441 یعنی به خاطر سرماست?ن هیچ وقت موقع سرما اینجور نمیشم.دوبار هم قرص جوشان خوردم از دیروز ممکنه از اون ... شاید خودت میگی سرما خوردی،پریودم هستی،قرص جوشانم خوردی خب قاطی شده. فعلا چیزی نخور گرم نگه دار
صبا۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 1716 سنگ کلیه تقریبا فلجت میکنه،و با دوتا قرص جوشان سنگ کلیه نمیگیرید،انشالله با گرم کردن و روغن مالی خو ... نه منظورم اینه شاید به خاطر قرص ها درد گرفتع .من قبلا هر موقع قرص کلسیم میخوردم پهلوم درد میگرفت.کلی آب میخوردم دردش،آروم میشدبازم ممنون از راهنماییتون باید فکر کنم🤔
صبا۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 1716 سنگ کلیه تقریبا فلجت میکنه،و با دوتا قرص جوشان سنگ کلیه نمیگیرید،انشالله با گرم کردن و روغن مالی خو ... نه منظورم اینه شاید به خاطر قرص ها درد گرفتع .من قبلا هر موقع قرص کلسیم میخوردم پهلوم درد میگرفت.کلی آب میخوردم دردش،آروم میشدبازم ممنون از راهنماییتون باید فکر کنم🤔
امپراطورکزوکو عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2085 نه منظورم اینه شاید به خاطر قرص ها درد گرفتع .من قبلا هر موقع قرص کلسیم میخوردم پهلوم درد میگرفت.کلی ... بله فرمایش شما درسته،قرص کلسیم از عوارضش سنگ کلیه هست،خانم خودم کمبود کلسیم داشت،اونم شدید،تمام مفاصل درد میکرد،بردمش خیابون وزرا، پیش خانم.... دکتر...فوق تخصص رومو تولوژی،بازم خوب نشد،اما با یک راه حل ساده ،خوب شد،و دیگه هیچوقت برنگشت 🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹
خانومkity عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1167 سلام .خوبینتاپیک پارسال خوندمخواستم بپرسم دخترتون که پارسال اون ویروس رو گرفت که مدام عود میکردچقدر طول کشید خوب شد؟؟؟دوباره زیاد شده