2777
2789
عنوان

دختر گرانبها

454 بازدید | 20 پست

سلام مهشیدجان، اول از همه دوست دارم ازت تشکر کنم 

اون موقعی که که دلم می‌خواست کار کردن روی خودم رو شروع کنم، مطالب تو به من کمک کرد و بهم انگیزه‌ی درونی داد 

خیلی دوست داشتم بدونم چیزی هست که از اون سال‌ها نظرتون راجع‌ بهش تغییر کرده باشه؟ یا چیز مهمی که بعد از اون یاد گرفته باشین و شخصیتتون رو تغییر داده باشه 

@دختر_گرانبها  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به روی ماه تون

خوشحالم سفر خوبی رفتین 😍👌👌

حقیقتا چیز خاصی تو ذهنم نیست.

فقط همون موارد پر رنگ تر و هایلایت تر ادامه پیدا کردند...مثلا مبحث سایه ها را خیلی بیشتر مطالعه کردم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام به روی ماه تونخوشحالم سفر خوبی رفتین 😍👌👌حقیقتا چیز خاصی تو ذهنم نیست.فقط همون موارد پر رنگ ت ...

همیشه سرعت رشد شما برای من جای سوال موند 

من هم خیلی همه چی برام تغییر کرد اما خب هیچ‌وقت به این سرعت و به این شدت نبود (انگار که شما بعد از یاد گرفتن یه سری چیزها برای همیشه یه آدم دیگه شدین و تموم)

سلام به روی ماه تونخوشحالم سفر خوبی رفتین 😍👌👌حقیقتا چیز خاصی تو ذهنم نیست.فقط همون موارد پر رنگ ت ...

وبلاگتون رو چطور می‌تونم پیدا کنم؟ (خیلی خوشحالم جایی فعالیت دارین هنوز)

کاش تاپیک‌هاتون رو پاک نمی‌کردین (یا با کمی فرصت پاک می‌کردین)، دلم می‌خواست بشه بخونم مهشید جان

همیشه سرعت رشد شما برای من جای سوال موند من هم خیلی همه چی برام تغییر کرد اما خب هیچ‌وقت به این سرعت ...

شاید شاید علتش این بوده که من برخی مواقع،از یه محیطی میکَنم و میرم مرحله بعدی ...

مثلا در شغل و ...

و اصلا تمرکز روی افراد نمیکنم.یعنی روی خودم متمرکزم...الان مثلا محیط سایت بسیار تنگ شده برام به دلیل سیاست های جدید سایت...میرم و در جای دیگری قرار میگیرم که آزادتر باشم.

شاید دلیلش اینها بوده...

شاید در جایی متوقف شدین که نباید

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

کاش تاپیک‌هاتون رو پاک نمی‌کردین (یا با کمی فرصت پاک می‌کردین)، دلم می‌خواست بشه بخونم مهشید جان

یکی را امروز پاک کردم...تو پی دی اف که یکی از کاربران ساخته آمده...تو امضاشون هست 

@نازگل_بانوو  

یکی را امروز پاک کردم...تو پی دی اف که یکی از کاربران ساخته آمده...تو امضاشون هست @نازگل_بانوو

پی‌دی‌افشون رو خوندم، اتفاقا خیلی قشنگ جمع‌آوری کردن 

فقط فکر می‌کنم تاپیک‌های جدید توشون نباشن 

آدرس وبلاگتون چیه؟ و اینکه پیج یا چنل پابلیک و غیرشخصی هم دارین؟ 

پی‌دی‌افشون رو خوندم، اتفاقا خیلی قشنگ جمع‌آوری کردن فقط فکر می‌کنم تاپیک‌های جدید توشون نباشن آدرس ...

به زودی اینستاگرام و تلگرامم هم میاد بالا❤🙏

خوشحال شدم باهاتون گپ زدم🥰