2777
2789
عنوان

دختر گرانبها

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 20 پست
شاید شاید علتش این بوده که من برخی مواقع،از یه محیطی میکَنم و میرم مرحله بعدی ...مثلا در شغل و ...و ...

من هم روی دیگران متمرکز نیستم 

یعنی این بخش قبول کردن مسئولیت همه چیز و حساب کردن فقط روی خودمون، خیلی زود و راحت توی من اتفاق افتاد (انگاری که همون مواقعی که در نقش قربانی فرو می‌رفتم هم ته دلم می‌دونستم که من قربانی نیستم)

اما این مکان به مکان شدن و نمود بیرونی داشتن رشد درونیمون رو واقعا قبول دارم 

انگاری که رشد یه کالبد پیدا می‌کنه و این خوبه 

برای مثال الان برای من استایلم یه نمود بیرونی واضحه از کار کردن روی بعد زنانم 

یا کار کردن روی استقلالم یه نقطه‌ شروع فیزیکی هم داشته (که سرکارم بوده)

قبول دارم که خیلی خیلی کمک می‌کنه و شاید آگاهانه باید یه موقعایی یه چیزهای بیرونی‌ای برای کار درونی‌ای که می‌کنیم پبدا کنیم (حتی قبل‌تر از اونی که خود به خود نمود بیرونی پیدا کنه)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم روی دیگران متمرکز نیستم یعنی این بخش قبول کردن مسئولیت همه چیز و حساب کردن فقط روی خودمون، خیل ...

سلام مجدد عزیزم

من مشخصا دارم با یه آدم رشد کرده و ادبیات غنی صحبت میکنم.

این کامنت تون را خوندم و حس  بسیار خوبی از رشدتون و شخصیت تون گرفتم  

در مورد رشد سریع تر: 

نمیدونم در سفر قهرمانی تون، با راهزن ها برخورد داشتین یا خیر...

راهزن هایی که ما را ناامید میکنند...وقتی عزت نفس خوبی دارید، نا امید نمیشین ولی ممکن هست کندتر حرکت کنین ...وقتی عزت نفس تون فول باشه، دیگه اصلا اثری  نمیذارند...

من این اواخر با یه راهزن در ارتباط بودم، که خیلی وسوسه میشدم براش بنویسم و ...

اما ننوشتم! 

چرا؟

چون باعث میشد من کند بشم و مثلا در مسیر تولید محتوام، مکث  کنم تا جواب یه راهزن را بدم! 

نمیدونم مطالب  وبلاگم در مورد عزت نفس و راهزنی را خوندین یا نه...اونجا حق  مطلب را ادا کردم...

و همچنین نمیدونم کند بودن شما چی بوده...حس کردم شاید راهزن دارید...به قول استادم عمه کتی ها:) افرادی که فکرتون را به خودشون مشغول میکنند  و ناامیدی تو مسیر رشدتون میارن...

صرفا گپ زدم باهاتون که با هم کشف کنیم اون قسمت از کندی چی هست ...بیشتر گپ بزنیم مشخص تر میشه (این همون سر زدن به خودمون هست که در کتاب نیمه تاریک وجود بهش اشاره میشه...اینکه متوجه بشیم چی داره چه کاری روی ذهن ما میکنه و متوجهش نیستیم)

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام مجدد عزیزممن مشخصا دارم با یه آدم رشد کرده و ادبیات غنی صحبت میکنم.این کامنت تون را خوندم و حس ...

من با کامپیوتر تایپ کردم و از استیکرهای نی نی سایت استفاده کردم و متاسفانه استیکرها مشکل دارند ...

😍😍😍😍

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام مجدد عزیزممن مشخصا دارم با یه آدم رشد کرده و ادبیات غنی صحبت میکنم.این کامنت تون را خوندم و حس ...

ممنونم از لطفی که به من داری، احساس خوبی گرفتم

عمه کتی‌ها... یاد مجتبی شکوری افتادم که به احساسات و مفاهیم و اسم و شخصیت می‌داد 

که وقتی باهاشون برخورد می‌کنه بگه عه، عمه کتی (برای ایشون اسمش آقا ماشالله بود که اضطراب مرگ پدر و مادرشون بود

من یه سیسیلی خانوم دارم که ناشی از کمال‌گراییمه، اینطوریه که برای مثال از حالا خودت هزینه‌هات رو پرداخت کنی پس اون چند سالی که از 18 مامان و بابا هزینه‌هات رو پرداخت کردن چی؟ انگاری که اگه از الان مداد سفید رو برداری و خط رو ادامه بدی اون اوایل خط که با مداد مشکی هستن میره روی نروش 

البته که الان که نوشتم فهمیدم چقدر اثرش روی زندگیم کمتر شده و چقدر یه جورایی باهم کنار میایم)

این حرف زدن، و در واقع کشف و شهود درونی رو واقعا تجربه کردم و قبول دارم 

و چقدر خداروشکر فرد آگاهی کنارمه که داره بهم کمک می‌کنه انجامش بدم

به راهزن‌ها که فکر می‌کنم، متوجه میشم من ورودی‌های ذهنم بی‌کیفیت و کم شدن 

یعنی قبل از اینکه نمود بیرونی رشدم شروع بشه، همش و همش آگاهی دریافت می‌کردم 

حالا نمود بیرونی هست، اما کار کردن درونی خیلی خیلی کم شده 

دوستان آگاهی که روی رشد درونیشون کار کردن و اطلاعات خوبی دارن می‌خوام، در ارتباط بودن با یه تراپیست ماهر می‌خوام (که البته که سراغ دارم، اما به دلیل مستقل نبودن روانی و مالی، تو کارگاه‌های غیر رایگان و جلسات شخصیشون شرکت نکردم و مطالب رایگان هم هر چند مفید اما کم به اشتراک می‌ذارن)، کتاب خوندن و پادکست گوش دادن نیاز دارم، و البته نوشتن و مدیتیشن کردن و انجام دادن تمرینات 

و واقعا نمی‌دونم از کجا باید شروع کنم 

شاید از خوندن تاپیک‌ها و وبلاگ‌های شما