2777
2789

خب راستش من ۴ سال پیش عاشق یه پسری شدم و اونم همینطور همدیگه رو خیلی دوست داریم و قصدمون جدیه ولی خب من یه شهرم اون یه شهر دیگه و حالا قراره بیاد شهر ما. 

مشکل من این نیست، مشکلم اینکه راستی من معلولیت دارم و اینم میدونه و بهش گفتم و میگه که مشکلی نداره هرجوری هم باشم میگه دوستم داره و براش مهم نیست. ولی من میترسم درآینده خانواده‌ش مخالفت کنن...

بعضی وقتا که بهش فکر میکنم خیلی ناراحت میشم نمیدونم چیکار کنم.. خودش میگه نگران نباش فکر همه جاش رو کردم ولی خب...

گاهی حس عذاب وجدان دارم که نکنه بخاطر من اذیت بشه و اگه بره با یه دختر دیگه ازدواج کنه خوشحال تر میشه ولی از یه طرف هم اینقدر دوسش دارم نمیخوام از دستش بدم:(

نمیدونم چیکار کنم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جای کسی تصمیم نگیر...تمیدوارم که قسمت هم باشید و خوشبخت بشید کنار هم

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

عزیزم، این چه حرفیه؟نه نمی‌خواد کنار بکشی.اگه ناراحت نمیشی بگو معلولیتت چیه و به چه اندازس؟

پام مشکل داره و یکم دستم..

اونقدر نیست که نتونم کاری کنم همه کارام رو خودم انجام میدم و هیچ مشکلی ندارم

پام مشکل داره و یکم دستم..اونقدر نیست که نتونم کاری کنم همه کارام رو خودم انجام میدم و هیچ مشکلی ندا ...

خودتو دست کم نگیر عزیزدلم. تو مثل همه ی آدما حق زندگی مشترک داری. به صورت مجازی آشنا شدین؟

اشکال نداره اگه واقعا دوستت داره،سعی کن عادت کنی دیگه از این فکر ها نکنی

سعی‌ام رو میکنم

خودشم بهم میگه مشکلی نداره

میدونید چیه اون خودشم یکی دوتا بیماری داره یه بارم خودش گفت میترسم تو بخاطر من اذیت بشی یعنی درواقع یکم شبیه همیم... ولی خب 

عزیزممم مهم اینه اون تورو انتخاب کرده و دوست داره و اینم بدون عشق ی پسر خیلی قویه خیلی خیلی زیادددددد😍

مطمن باش خانوادشم ببینن پسرشون کنار تو خوشحاله اوناهم حرفی نمیزنن بعد اینکه فازتو مثبت کن همش ب این فکن خانوادش عاشق توعن دوست دارن شکرگزاری کن تو دفتر اگه میتونی .