2777
2789
عنوان

خدا

307 بازدید | 24 پست

کیا مث من فکر میکنن خدا فراموششون کرده؟احساس میکنم محلم نمیذاره.ن خدا نه ائمه.تهت بهم زدن.پاپوش درست کردن واسم و...خلاصه نامردی کردن د حقم.ولی هرچی در زدم جوابمو ندادن.اخه الان ب کی پناه ببرم.چیکار کنم.دارم دیوونه میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی وقته به این نتیجه رسیدم کسی اون بالا نیس

تو این دنیا فقط خودمم. همه ش حرفه. ائمه، دعا ....

زندگی بافتن یک قالیست 💗نه همان نقش و نگاری که خودت می خواهی 💗نقشه را اوست که تعیین کرده 💗تو در این بین فقط میبافی 💗نقشه را خوب ببین💗نکند آخر کار قالی زندگیت را نخرند💗

روزگار سخت زمان اینکه امتحان بشیم کارای خداوند حکمت و تدبیر دارن در زمان سختی که فکر میکنیم خداوند مارو فراموش کردن چند وقت بعد میفهمیم از چه بلای عظیمتری محفوظ بودیم رمانی که پاداش سختیهامون رو دیدیم متوجه صلاح خداوند می شیم پس باید به خداوند اعتماد کامل داشته باشیم خداوند در آیه ۶سوره مبارکه فتح در مورد کسانی که خداوند ظن منفی دارن گفتن که برابر باشرکه 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

شادی جونم شما باید دید تون رو عوض کنین 

صبر و امید به حکمت خداوند داشته باشیم که لازمه استجابت دعا صبره چون هر چیزی درستی باید در زمان درستش اتفاق بیفته

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

چند شب پیش تو خواب گریه میکردم که خدایا همه حق دارن فقط من ندارم؟؟؟حق منو بده!!من حقم رو میخوام😭اما بازم😔

منم خسته ام 

انقدر که حس گریه و شکایت کردن هم دیگه ندارم

بدجوری داره اذیتم میکنه

کاش حداقل میدونستم چرا

خب من زمان انتظارم از شما بیشتره البته من نی نی نمی خوام

توی این چند سال آخر خیلی عوض شدم نمازامو اول وقت می خونم قرآن بیشتر می خونم مهربانتر شدم