2777
2789
عنوان

درد دنبالچه در بارداری

53 بازدید | 9 پست

من از قبل دیسک کمر داشتم الان تو هفته سی و یکم بارداریم درد دنباله دیونم کرده امشب خیلی اذیتم ن میتونم دراز بکشم ن میتونم رو زمین بشینم فقط درد میکشم و گریه شوهرم خونه نیست ب نظرتون برم بیمارستان میترسم نگه دارن بخوان بچه رو زود بیارن 

سلام عزیزم  تایپیک های قدیمتونو خوندم در مورد شبکیه 

الان بهترید  من ماه اخر بارداریمه گوشه ی چشمم سیاه می بینم  مشکل از شبکیه هست 

شما الان مشکلتون حل شده  دید تون   

سلام عزیزم تایپیک های قدیمتونو خوندم در مورد شبکیه الان بهترید من ماه اخر بارداریمه گوشه ی چشمم سی ...

سلام عزیزم ن من تو بارداری فشار بیشتری رو چشمم و خوب نشدم تقریبا نزدیک ب ده بار عمل کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند  ساله تو تاریکی  پلک  می زنم مرکز  چشمم توپ دایره ای سیاه کمرنگ می بینم بعد محو می شع

الا از کنار چشم چپم تاریک یا سیاه   می ترسم  شنبه باید برم   شما اینطوری بودیتد    

بخشید می پرسم چه عملی کردین الا دیدتون چه اندازه هست

من عمل پارگی شبکیه کردم تقریبا ۴بار تو یک ماه چشمم ب روغن حساسیت داشت و تا مرز سکته میرفتم بعدش ی مدت خوب شدم دو باره یکی دوماه بعد شروع شد درد و تاری و دید باز عمل شدم روغن و درآوردن ب خاطر عمل زیاد آب مروارید آورد چشمم عمل اب مروارید انجام دادم کلا چشمم تو آب مروارید سفید شده بود الان تو بارداری دوباره چشمم تار شده بیخیال شدم تا بعد زایمان 

منم همینجوری شدم دونه های مشکی شناور میدیدم

ساله ۹۹ برای حذف  عینک عمل پی ار کی کردم   ۸ بود شماره عینکم 

یک ماه بعد چشم راستم رو تزریق کردم ۵۰ درصد احتمال بینایی می دادند

تو این چند سال  توده ابری نی بینم دونه های شناور سیاه کمی می بینم  جلوی دیدم رو می گیره گاهی   شناورند 

ولی از کنار چشمم سیاه تر شده   ایا این سباهی درمان می شه یا فقط جلو پیشرفتش رو می گیره