2777
2789
عنوان

جاری فتنه

2819 بازدید | 43 پست

بچه ها کی تا حالا از جاریش ضربه های بدی دیده؟ من یه چیزایی از جاریم دیدم از بس که خودم تو این فکرا نبودم باورم نمیشه اعضای یک خانواده بر علیه هم کارایی بکنن 😮😮😮

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 

دلخوري بينمون پيش اومده بود سر يه سو تفاهم بعد شروع كرد پروفايل گذاشتن به خاطر من بعدشم چند روز بعدش شوهرامون تلفني به خاطر ما كمي بحث كردن و تمام حرفايي كه يه موقع تو خلوت با هم زده بوديمو گذاشته بودن كف دست شوهرم و خيلي چيزاي ديگه و فتنه گر تمام اين مسائل هم دختر خواهرشوهرمو و خواهرشوهرم بودن 

خــــدايا : چه دوسـتانم چه دشـمنانم       هر چـيزي كه براي مـن ميخواهـند             قبل از مـن به خـودشان بده   

جاري من خيلي حسوده من هر كاري كنم يا هر چيزي كه بخرم چند روز نميكشه ميبينم رفته خريده يا همون كارو رفته انجام داده

خــــدايا : چه دوسـتانم چه دشـمنانم       هر چـيزي كه براي مـن ميخواهـند             قبل از مـن به خـودشان بده   
جاریم مپه جرئت میکنه بهن ضربه بزنه طوری رفتار نکردم که خونواده شوهر همچین غلطایی کنن

یه منم یاد بددده      

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم