2777
2789
عنوان

جاری فتنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2819 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاري من خيلي حسوده من هر كاري كنم يا هر بخرم چند روز نميكشه ميبينم رفته خريده يا همون كارو رفته انجا ...

مثل جاری جان من همه جهیزیه شو رفت مثل من خرید حتی ست اتاق خوابو اولش خیلی غصه خوردم ولی الان دیگه بی خیالم تازه دوازده سال از من کوچیکتره ولی یکسال بعد از من ازدواج کرد 

خداااایا منم زود خاله شم   اللهم صلی علی محمد وآل محمد
مثل جاری جان من همه جهیزیه شو رفت مثل من خرید حتی ست اتاق خوابو اولش خیلی غصه خوردم ولی الان دیگه بی ...

غصه نخور منم جهاز خریدم اونام به تکاپو افتادن دارن وسیله میخرن حداقل تازه عروس نیستن😆

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

من جاری ندارم فعلا ،میخواستم بپرسم جاری بدتره یا خواهر شوهر؟من فکر میکنم خواهر شوهر ،چون مادرشوهرو بقیه هواشو دارن،لطفا راهنمایی کنید

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
یه منم یاد بددده        

من سالی یه بار میرم خونه داداشا و ابجیه شوهرم اون عید خونه پدرشوهرمم فقط مناسبتا میرم واسه همین کلا نه من ب کسی کار دارم ن کسی ب من حالا پششت سرو دیگه نمیدونم

من جاری ندارم فعلا ،میخواستم بپرسم جاری بدتره یا خواهر شوهر؟من فکر میکنم خواهر شوهر ،چون مادرشوهرو ب ...

والا اون شانسی که من دارم جدیده مطلقه ست دوتام بچه داره باز مادرشوهر هوای اونو بیشتر داره

والا اون شانسی که من دارم جدیده مطلقه ست دوتام بچه داره باز مادرشوهر هوای اونو بیشتر داره

خواهر شوهره یا جاری؟؟؟؟

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!