2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🟪🟦🟨🟥🟧🟩 🟪🟦🟨🟥🟧🟩 🟪🟦🟨🟥🟧🟩فقط اسم هاشون عوض شده.نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 ...

چرا نی نی یار ۴ نداریم

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

روز و ساعت خاصش چیه عزیزم واسه حذف تاپیک

سلام

🏵 niniyar_1:🏵
شنبه و دوشنبه و چهارشنبه
(فقط ۳ روز در هفته) به غیر از ایام تعطیل
⬅️ ساعت
 ۱۰:۳۰ تا ۱۲
و
۱۴ تا ۱۵

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

یک تایپیکی هست گفته بگید متولد چند هستید تا بگم خصوصیاتتون رو باور کردنی بود متولدین سال ها

ینی چی

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

سارا جان ،اگه درخواست تعلیقی بکنیم میتونیم بازم تاپیک بفرستیم برای نی نی یار یک حذف کنه ؟

سلام

نه دیگه.

وقتی تعلیق شدین نمی تونین به کسی پیام بدین. محدود میشین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

چرا نی نی یار ۴ نداریم

سلام

نمی دونم.

ممنون🌹

خواهش می کنم.

💚💚💚

اگثرا متولد دهه ۸۰ بودند و این زنگ خطری هست برای خانم هایی ک با سن های ۳۰ سال میان اینجا و راهنمایی ...

آها آره

والا جواب همه راهنمایی گرفتن هاهم طلاق بگیر شده!