2777
2789
عنوان

سی سال به بالاها بیان😪😪😪😪😪

191 بازدید | 17 پست

من اهداف و ارزوهایی داشتم که انتظار داشتم توی دهه ی بیست سالگیم بهشون برسم . یعنیی حدود ۱۰ سال براشون وقت داشتم ولی پیشرفتم یا خیلی کند بود یا پشت گوش انداختم و اهمال کاری کردم

حالا دو ماه دیگه میرم توی سی سال و خیلیییی ناراحتم از اینکه دهه بیست سالگیم هدر دادم و توی دهه بیست سالگیم هیچی نشدم و دیگه بعد لین ارزش رسیدن بهشون کمتر میشه و باید توی دهه بیست سالگی بهشون میرسیدم

یکیش مهاجرت بود

یکی دیگش موفقیت توی کارای آزاد مورد علاقم مثل هنر و...

یه جوری ام حس حروم شدن زندگیمو دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تله بزرگ زندگی همینجاست!خیلیا به مرحله شما میرسن حس میکنن به جایی نرسیدن و دیر شده و افسردگی باعث میشه دیگه کاری نکنن!

حواست باشه تو این تله نیافتی هیچوقت دیر نیست

ن اصلا ب این فک نکن فرض کن الان ۵۰ سالت بود اونموقع ب این فک میکردی اگه ۳۰ سالت بود ۲۰ سال وقت داشتی تا ۵ج سال . من توی دهه ی ۲۰ سالگیم فقط ی دانشگاه میرم وقتمو پر کرده همه چیو ازم گرفته من قبلاً کلاس گیتار و سیاه قلم میرفتم همزمان باهاش سرکار میرفتم خیلی روحیم خوب بود ولی از وقتی دانشگاه اومدم همه چیو ازم گرفت

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

من سی سالم هست و تونستم از ۲۹ سالگی شروع کنم به رسیدن به اهدافم و خیلی هم خوشحالم چون تا پنج سال دیگه بیشتر اهدافم رو تیک زدم 

من یک بانو مستقل هستم 

من یک مادر پرقدرت هستم 

همه این ها رو به لطف کاری دارم که خدا سرراهم قرار داد و الان تو خونه کنار بچه هام دارم ماهانه درآمد میرسم .اهدافم رو تیک میزنم 💪💪💪

من هنوز شغل ندارم ازدواجم نکردم فقط درس

میفهمم چیمیگی درس همه چیو ازمون گرفت واقعن . بحران ۳۰ سالگی میگن کاملا طبیعیه ، ی سرکاری برو خب تا جا بیوفتی توش مهارت داشته باشی

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...