2777
2789

چرا وقتی قسمتون نیست عاشقش میشیم ؟

چرا وقتی وصال سهم ما نیست عشق و مهر اون آدم تو دلمون میوفته ؟

کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد 

ما ادما یاد گرفتیم موقع اتفاقات بد بگیم چرا خدا اینجوری کرد ، اولا که خدا اینکارو نکرده   دوما اگر هم کرده باشه چرا نمیگی خدا حتما به صلاح ندیده ؟؟ و اینکه عاشقش شدم دل خودم بوده نه خدا؟؟

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ادما یاد گرفتیم موقع اتفاقات بد بگیم چرا خدا اینجوری کرد ، اولا که خدا اینکارو نکرده دوما اگر ه ...

من خیلی مقاومت کردم عاشق نشم 

ولی خدا انقدر اون رو سر راهم گذاشت که مهرش به دلم افتاد تازه داشت شیرینی عشق به کامم مزه میکرد که جدایی مثل زهر جونم رو تلخ کرد ، اگر قسمتم نبود چرا اصلا دیدمش ؟ اونم منی که انقدر خود دارم و سالها بود کسی رو دوست نداشتم 

من خیلی مقاومت کردم عاشق نشم ولی خدا انقدر اون رو سر راهم گذاشت که مهرش به دلم افتاد تازه داشت شیرین ...

خدا اونقد بیکار نیست ک جهان به این بزرگی خلق کنه بعد بشینه یه سره اینو اونو بذاره سر راه هم ، انقد این چیزارو گردن خدا نندازید 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

خدا اونقد بیکار نیست ک جهان به این بزرگی خلق کنه بعد بشینه یه سره اینو اونو بذاره سر راه هم ، انقد ا ...

شما که تسکین درد نیستی نمک رو زخم نباش 

شما وکیل خدایی ؟ یا پیامبر خدا ؟ 

مگر جز اینه که تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته ؟ 

خدواند خیلی چیز ها رو از قبل مقدر کرده ... 

من دیگه بحثی ندارم ، و من الله توفیق