2777
2789
عنوان

ایده برای دکوراسیون منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 80 پست
این میله پرده کلا باید تعویض کنم اگه بخوام پرده کاملتر بزنم یا یه میله پرده نازکتر باید از دوطرف داخ ...

اره باید چوب پرده هات عوض بشن پرده هاتم یا‌کلا عوض کنی یا یکی دو پنل حریر اضاف کنی

با مبل مناسب خوب میشه این چیدمان،الان چون مبلات بزرگه بد شده

به نظرت سرویس پذیرایی مسی هم که داخلش چیدم قدیمی هستن نباید بزارم برای چیدمان؟ منظورت از آینه دکورات ...

مسی یا مس و فیروزه کار شده میتونی روی کنسول هم استفاده کنی (البته اول بستگی به مدل مبل و کنسول و دیگر موارد داره)

مثلا دوتا شمع دون فیروزه و یه ظرف(کشکول)بینش روی کنسول

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این میله پرده کلا باید تعویض کنم اگه بخوام پرده کاملتر بزنم یا یه میله پرده نازکتر باید از دوطرف داخ ...

اره میتونی شومینه توکار بزنی،گازی هستن دیگه

ولی بخاری هم اوکیه،دیگه بستگی داره چقد بخای هزینه کنی

کف سالن هم به نظرم سرامیک بهتره(سرامیک۱در۱)(البته باید به متراژ کف بخوره که خورد نشه و سرامیک۱در۱کامل بخوره)

پارکت به نظر من خونه یکم دلگیر میکنه

البته بازم سلیقه ای هست

اره میتونی شومینه توکار بزنی،گازی هستن دیگهولی بخاری هم اوکیه،دیگه بستگی داره چقد بخای هزینه کنیکف س ...

مرسی که وقتت گذاشتی عزیزم خیلی از نظراتت استفاده کردم تشکر 🙏 اینجا میتونی پیج پرده فروشی خودتون بفرستی؟! یا سایت اجازه نمیده

مرسی که وقتت گذاشتی عزیزم خیلی از نظراتت استفاده کردم تشکر 🙏 اینجا میتونی پیج پرده فروشی خودتون بفر ...

فدات عزیزم،پیج دارم ولی فرصت فعالیت ندارم بنی فعال نیس

حالا هرموقع اگر خاسی پرده عوض کنی یا مبلت گرفتی متناسب با اون راهنمایی خاسی برا پرده بهم پیام بده

عکس و مدل و رنگ اینا برات میفرستم