روشناfm مدیر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 290 عنوان ایده برای دکوراسیون منزل | مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 80 پست دوستان به نظرتون برای این دیوار چه متریال استفاده کنم که شیک و زیباتر بشه ، روبروی همین دیوار درب ورودی ساختمون و درب سرویس بهداشتی کنارهم هست یا همینجور دیوارش سفید باشه بهتره!؟اگه میتونید برام ایده بگین و تونستید عکسش بفرستید 1403/09/06 | 18:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روشناfm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 290 اسی خونت رو میتونی خیلی بهتر بچینی مثلا یه مبل ال برای جلو تلویزیون که بشه نشیمنو دو تا مبل جمع و جو ... ایده های خوبی دادی به سلیقه من جور هستموقت این مبل ها رو گذاشتم تا یکسال باید تحملش کنم مبل ال دوست دارم چون مبلمان من بزرگ و جاگیرن حتی جلوی کانتر منم گرفته نمای خوبی نداره ایده واسه وسایل عطیقه قدیمی چطور !؟به نظرت به یک نجار سفارش بدم که میزی درست کنه که یه کنج خونه همه اونها رو بچینمنه اتفاقا من دوست دارم از نظرات دیگران هم استفاده کنم ناراحتی نداره که
روشناfm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 290 اخه این وسایل با چیدمان خونت جور نیست آره سبک وسایلام تقریبا فکر کنم مدرن باشه
روشناfm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 290 اسی خونت رو میتونی خیلی بهتر بچینی مثلا یه مبل ال برای جلو تلویزیون که بشه نشیمنو دو تا مبل جمع و جو ... باقی عکسهای خونه رو فرستادم ببین
روشناfm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 290 اسی خونت رو میتونی خیلی بهتر بچینی مثلا یه مبل ال برای جلو تلویزیون که بشه نشیمنو دو تا مبل جمع و جو ...
daryaaaaaaaaaa عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 40228 بنظرمن میتونی یه کاغذ دیواری بزنی که طرح خلوت داره.و از سقف با هالوژن نور پردازی روی دیوار کنی....یه کنسول بزاری که بتونی وسایلتون رو بجای روی زمین روی اون کنسول یامیز بزاری.و چندتا قاب بزنی یه روز خوب میاد
بلکموون عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 4077 منظورم بود پریز نداره اون سمت سالن نشد پستم ویرایش کنم وگرنه راحت مبل ها رو ال میچیدم ببخشید نظر میدمهمین سمت تی وی بهتره تا جلوی پردهچندین بار هم هزینه نکن به نظرماگه قراره مبل راحتی ت عوض کنی خب برا اون دیوار فعلا هزینه نکنهزینت بزار فعلا همین سمت تی وی و مبل راحتی اوکی کنبعد سری بعدی که باز دستت باز شد اون سمت سالن رسیدگی کن
بلکموون عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 4077 اهااان این سمت هم پرده دارهخوبهقشنگ میتونی یه سمت تی وی مبل بزاری یه سمت میز غذاخوری وکنسولکلاسیک یا نئو کلاسیک (دومی بهتره برای فضات فکر کنم)اول تصمیم بگیر کجا چی میخوای بزاری بعد میتونی چیزی انتخاب کنی برای دکور
ابوریحان_درونی عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 3041 ایده های خوبی دادی به سلیقه من جور هستموقت این مبل ها رو گذاشتم تا یکسال باید تحملش کنم مبل ال دوست ... نه عزیزم بنظرم حتی اگه روی میز بذاری هم اصلا خوب نیستچون جلوه زیبایی ندارن اون وسایلفقط خونه رو شلوغ و کوچیک نشون میده
ابوریحان_درونی عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 3041 باقی عکسهای خونه رو فرستادم ببین مدل خونه تون خیلی خوبهههههولی خب راستش اصلا خوب چیده نشده
ابوریحان_درونی عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 3041 مدل خونه تون خیلی خوبهههههولی خب راستش اصلا خوب چیده نشده یعنی مبل های بزرگتون محدودتون کرده
ابوریحان_درونی عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 3041 ببخشید نظر میدمهمین سمت تی وی بهتره تا جلوی پردهچندین بار هم هزینه نکن به نظرماگه قراره مبل راحتی ت ... آره تلویزیون جلو یا نزدیک پنجره اصلا خوب نیستفیلما توی روز تاریکتر دیده میشن
روشناfm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 290 بنظرمن میتونی یه کاغذ دیواری بزنی که طرح خلوت داره.و از سقف با هالوژن نور پردازی روی دیوار کنی....یه ... آره عزیزم موافقم همچنین کنسول خیلی نیازه خونمون هست ممنونم از نظرت
روشناfm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 290 ببخشید نظر میدمهمین سمت تی وی بهتره تا جلوی پردهچندین بار هم هزینه نکن به نظرماگه قراره مبل راحتی ت ... حق با شماست امیدوارم بتونم مبلها رو تا سال نو عوض کنم خستم کردن ۸سال پیش برای جهزیه خرید کرده بودم چون خونمون عوض کردیم نمیشه اوکی کنم با اینجا . چند تا طرح یا رنگ مبل که به خونمون بخوره عکسش برام میفرستی