2777
2789
عنوان

پسره گالری طلا داره 😐

196 بازدید | 22 پست

چند روز پیش اصن روز عجیبی بود یکی ساعت 6 صبح بهم پیام داد سلام وقت بخیر شما چند روز پیش دستبند طلا خریدین گفتم سلام خیر بعد گفتش گالری پدرم بودم یه دختر خانومی بودن خیلی شبیه شما بودن خیلی کنجکاو شدم مزاحم شدم(حسم میگه میخواست بگه گالری طلا دارم) گفتم نه من نبودم گفت ان شالله بخرید تشکر کردم

بعد گفتش که دانشجویید گفتم بله(مدت جواب دادن پیام ها طولانی بودا یعنی هر دو ساعت جوابشو میدادم یا یه روز بعد) دانشجو هستم گف چند سالتونه گفتم چطور مگه؟ گفت همینطور سوال شد دیگ جوابشو ندادم

بعد گف بهتون میاد متولد 78باشین عصبی شدم بعد سه ساعت جواب دادم گفتم نیستم 19

بعد دیگ گف خوبه من جوابشو ندادم دیگ کلا عصر گف کم حرفی دیشب بهش گفتم که مگه چیز خاصی باید بگم؟؟؟ 

الان پیام داده خواستم بیشتر اشنا بشیم 😐😐😐بنظرتون چی بهش بگم

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو ببخشید دیر جواب میدم

با جت شخصی از فرانسه برگشتم 

لطفا مزاحم نشید وگرنه به رییس جمهور که شوهر عمه خالم هست میگم که بندازنتون زندان /=

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

به نظرم بگو برای اشنایی باید از طریق پدرم اقدام کنید خدا نگهداراینطوری میفهمه شما باخانواده بااحترام ...

من اصلا قصدشو ندارم بخدا میگم بنظرت بهش بگم مگه شما دنبال اون دختری ک تو گالری دیدین نبودین چیشد یهو؟ 

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
بگو ببخشید دیر جواب میدمبا جت شخصی از فرانسه برگشتم لطفا مزاحم نشید وگرنه به رییس جمهور که شوهر عمه ...

بنظرت شوهر عمه خالم همون شوهر عمه ی مامانم نیست بگم مامانم ک بهتره

نه جدی فارغ از شوخی بگین چی بگم