2777
2789
عنوان

مورچه🐜😡

93 بازدید | 5 پست

سلام دوستان الان یه مدته خونمون پر از این موچه زردها شده قلم سمی در خونشوون میزنم دوباره یه جای دیگه سوراخ میکنند میان بیرون تابستون خیلی زیاد بودن الان هوا سرد شده خیلی کم شدن ولی تو کابینت ها همچنان هستند نمیدونم از کجا میان ولی ظرف قند خوراکی و... هر کابینتی گذاشتم دیدم مورچه رفته توش بنظرتون چه فکری به حال داخل کابینت بکنم 😔😥

خدایا شکر 

منم همش درگیرم امروز رفته بودن توی چایساز و فلاسک به یک مصیبتی تمیزشون کردم هی از سوراخای کتری برقی مورچه میزد بیرون 

نمیدونم چرا میرن تو کتری اخه 

از پشت کابینتا هم میان نمیشه کاری کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلم سوسک کشیدی موثره که نرفتن بازم ؟؟ برو ی سم بخر بزن منم چند روز پیش کل آشپزخونه رو شستم الان ناپ ...

ما میگیم قلم سمی یعنی پودر میکنه عالیه اون سم پودریا میزنم زیاد فاییده نداره عزیزم

خدایا شکر 
منم همش درگیرم امروز رفته بودن توی چایساز و فلاسک به یک مصیبتی تمیزشون کردم هی از سوراخای کتری برقی ...

منم دقیقا همینه از پشت کابیتها میاد اخه ظرف قندم تو هر کابیتی گذاشتم مورچه شد اخرش دیروز گذاشتم بالا سقف یخچال گفتم شاید اونجا دیگه دسشتشون نرسه 

خدایا شکر 
ما میگیم قلم سمی یعنی پودر میکنه عالیه اون سم پودریا میزنم زیاد فاییده نداره عزیزم

فعلا ک این مورچه ها در نیومدن در بیاد باید بخرم و بزنم 🤕

امروزو زندگی کن😜