2777
2789
عنوان

مادر دانش آموز

1006 بازدید | 30 پست

مادر دانش آموزم شاکی شده که تو تکلیف کم میدی باید هر کلمه رو به جای یه خط بگی ۳ خط بنویسن منم گفتم خب خانم محترم من که دست شما و بچتو نگرفتم شما بع جای یه خط و سه خط ۱۰ خط بنویس اگه من گفتم چرا نوشتی اگه من خوشحال نشدم اونوخت بگو 😑

خدایی میخواین گیر بدین بع چیزای دیگه گیر بدین واقعا دلم بحال خودمون سوخت که باید برای هر چیزی جواب پس بدیم کارمندای ادارات دیگه راحت میرن میان کسی نمیگه بالا چشمتون ابروعه🤗

کاری به شما ندارم ولی هرکسی لایق دبیر شدن و هرکسی لایق مادرپدر شدن نیست!

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم معلم کلاس اولی ؟؟؟خود دانش آموز وضعیتش چطوره؟؟

متوسطع چشمش مشکل تازع عمل کرده اتفاقا من همیشه بهش میگفتم به چشمات فشار نیار برا درس همیشه وقت هست ولی چشمات چیزی نیست ازش بگذری ولی رفتار مادرش برام عجیب بود 

عزیزم معلم کلاس اولی ؟؟؟خود دانش آموز وضعیتش چطوره؟؟

متوسطع چشمش مشکل تازع عمل کرده اتفاقا من همیشه بهش میگفتم به چشمات فشار نیار برا درس همیشه وقت هست ولی چشمات چیزی نیست ازش بگذری ولی رفتار مادرش برام عجیب بود 

شما در برابر اون بچه و پدر مادرش مسئولید 

یه پیشنهاد و انتقادی کرده باید انتقاد پذیر باشی 

اعصاب نداشتین معلمی شرکت نمیکردین یه سری از خانواده ها اینطوری هستن

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت