2777
2789

سلام...مامانم تومور داره بعد ازینکه از گامانایف ناامید شدیم..چون تحریمیم..درد بدیه..بابام امروز دوباره رفت تهران..فرستادنش شیمی درمانی

هر امپولی 7میلیون هر دوهفته ی بار یعنی ماهی دوبار..بمدت 6ماه..کسی میدونه آیا بیمه میده..البته فک نکنم..

مامانم زیر شیمی درمانی طاقت نمیاره..میدونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یادمه مادر دوست همسرم شیمی درمانی میکرد اولش با هزینه بالا بود. اما بعدش گفت بیمه قبول میکنه یا همچنین چیزی. یادمه میگفت هر بار شیمی درمانی 85 تومن.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

مگه بیمه نیست؟ زندایی من بیمه هست شیمی درمانیش تموم سد انقدر هزینش بالا نبود

بعدش هم چرا میگی طاقت نمساره؟ روحیه بدید بهش اینهمه ادم خوب شدن😡

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆

ناامید نباش عزیزم انشالله بحق امام زمان مامانت خوب میشه خدا مادرتو بهتون ببخشه و سایه ش بالا سرتون باشه تا همیشه ما فقط دعا ازمون بر میاد ک دریغ نمیکنیم ...غصم گرفت 😢😢😢

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧