2777
2789
عنوان

لباس مهمونی

5892 بازدید | 40 پست

الان تاپیک بغلی یه خانمی تاپیک زده بود لباس گرفته بود واسه مهمونی دوستانش حالا سوال من شما وقتی خونه تون مهمون میاد چه لباسی میپوشین که هم شیک باشه هم پوشیده لطفا اگه ممکنه عکس هم بزارید

برای سلامتی امام زمان یک صلوات بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=48742710]من شوميز و شلوار ميپوشم اگر مهموني باشه[/QUOTEمثلا مهمونی خانواده شوهر که خواهرشوهر وهمسرش هستن و محرمم نیستن من خیلی رو این چیزا حساسم

برای سلامتی امام زمان یک صلوات بفرستین

بستگی داره چجور مهمونی باشه 

دوستای خانوادگیمون که میان دامن کوتاه تا روی زانو می‌پوشم با  ساپورت ضخیم مشکی بعلاوه پیراهنای شیک ی جف رو کفشی هم کنارش

اما دوستای خودم بودنی جمع خانومانه  لباسای ازادو باز

وروجک منو بابایی  خیلی وقته چشم براهتیم    

بیشتر سارافون با دامن میپوشم صندل هم پام میکنم😇😇

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

من تونیک میپوشم مخصوصا اگه تعداد مهمونام زیاد باشه  و مختلت اینجور برایه پذیرایی کردن راحترم همش حواسم به بالا رفتن لباسم نیست، مگه الان مهمان داریم که عکسم بزاریم

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه  
[QUOTE=48742710]من شوميز و شلوار ميپوشم اگر مهموني باشه[/QUOTEمثلا مهمونی خانواده شوهر که خواهرشوهر ...

اونجور مهمونيا اگه ميخوايي مانتو نپوشي 

شوميزهاي بلند مثل مانتو هستن با يه روسري شيك يا شالي كه به لباست بياد خوب ميشه

خیلی بستگی داره ک چ جمعی باشه اگ خانواده همسرم باشن ک شوهر خواهر شوهرمم باشه حتما چادر سر میکنم... اگ جمع های خانوادگی باشه و نامحرمیم نباشه ساپورت و تونیک یا شومیز و شلوار... و جمع خانم ها هم لباسای شیک و تقریبا باز منظورم جمع خانم ها جمع دوستامه

برا زندگی پریشونم دعا کنین😭😭😭

بستگي داره چه فصلي باشه 

اگه مهموني زنونه باشه بيشتر از نيم تنه و دامن خيلي شيك استفاده ميكنم 

اگه مختلط باشه كت و دامن اسپرت يا سارافون كوتاه

اگه مختلط باشه ولي همه محرم باشن كه ديگه كلا لباس باز ميپوشم 

زمستون از بوت و پاپوس ساق دار عروسكي استفاده ميكنم و تابستون كفش پاشنه دار يا روفرشي استفاده ميكنم 

روسري يا شال هم مدل دار ميبندم زمستون هم كلاه ميزارم براي مدلش 😜

ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم