2777
2789
عنوان

لباس مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 5892 بازدید | 40 پست

من چادر رنگیامو  مدل لبنانی میدوزم وزیپ هم داره اونو میذارم زیرشم هرچی شد شد با روسری های رنگی رنگی

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک بنده خدایی رو میشناسم خدای اعتماد بسقفه با اینکه چاق هست تونیکای تنگ و کوتاه میپوشه آستیناش سه ربع جلوی همه بعد کلا همیشه میگه که من بدم میاد آستینام کوتاه باشه جلوی نامحرم و خیلی مراعات میکنم و این حرفا ولی حرفش و عملش باهم یکی نیست همه اشم به من ایراد میگیره سر لباس پوشیدن و این حرفا چون من خودم همیشه تونیک بلند میموشم و پوشیده است لباسام بعدشم میگه منکه اصلا تو بحر کسی نیستم جی میپوشه چیکار میکنه خیلی حرصم میده 

برای سلامتی امام زمان یک صلوات بفرستین

جایی هم ک همه محرم باشن معمولا پیراهن کوتاه یا شومیز وشلوار

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
محل نده احتمالا به هيكلت يا لباست حس حسادت داره

آفرین دقیقا🌹

چادر لبنانی چه شکلیه میشع عکسشو بزارین

من بیرونم عزیزم خونه رفتم براتون میفرستم

نمی دونم والا کاریش ندارم ولی جدیدا خیلی رو مخمه از بعضیام شنیدم که پشت سرم حرف زده 

وای ولش کن عزیزم،دهن مردمو نمیشه بست هرکاری کنی ی ایرادی ازت میگیرن

مرسی گلم

فداتشم ...خیلییی راحته وتو تابستون معمولا زیرش ی تاپ میپوشم و ی شلوار😍

نمی دونم والا کاریش ندارم ولی جدیدا خیلی رو مخمه از بعضیام شنیدم که پشت سرم حرف زده 

بعضيا والا خداي اعتماد بنفسن شوهر من به عروس خاله داره همش از لباسايي كه ميخره تعريف ميكنه همش از چقدمان خونش ميگه

هر دقعه اين حرفاي تكراري مثلا ميگه مادرشوهرت هميشه لباساي منو ميگه خاله شوهرش ميگه خونه تو يچيز ديگس وسايلاي خونت سليقت😫😫😫😫

همشم ميگه فلاني دهاتيه بهمانه دهاتيه😫😫😫😫