2777
2789
عنوان

نوزاد سه ماه و نیم

88 بازدید | 6 پست

نوزادم سه ماه و نیم است خوشخوابه دوست داره همش بخوابه حتی لج میگیره واسه خواب  منم قبل اینکه به اون حد لج‌برسه میخوابونمش شبم خوب‌میخوابه اما هم مامان خودم هم مادرشوهرم میگن چرا اون بچه رو اینقدر میخوابونی خب من نمیخوابونمش خودش خوابش میاد مگه میشه بچه رو به زور خوابوند؟؟!؟ 

دیوونه شدم... 

واااا چ حرفا بخوابه تو سن رشدن خواب خوبه یا مثلا سیر و پر خوردهبعد کم کم ک بزرگتر بشه قرار نیس زیاد ...

وزنش خوبه بخدا تقریبا هشت کیلوئه ..  هیچ‌مشکلی نداره ولی عاشق خوابه به خودش باشه فک‌کنم کل ۲۴ ساعت و بخوابه خب تقصیر من نیست که..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنش خوبه بخدا تقریبا هشت کیلوئه .. هیچ‌مشکلی نداره ولی عاشق خوابه به خودش باشه فک‌کنم کل ۲۴ ساعت و ...

بهشون بگو مثلا صبح بیدار بوده 

برو خداتم شکر کن این چیزارو پیش هیچکسم نگو اصلا

ممکنه خودت یا باباش خوش خوابین به خودتون کشیده 

بهشون بگو مثلا صبح بیدار بوده برو خداتم شکر کن این چیزارو پیش هیچکسم نگو اصلاممکنه خودت یا باباش خوش ...

باشه از این به بعد اینکارو میکنم ، باباش خیلی خوش خوابه 

پناه برخدا.

نکنن توقع دارن پا به پای اونا بیدار بمونه بچه🙄🙄🙄🙄

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

همین فسقلی بزرگ بشه آرزوی خوابیدنش رو داری😂 اینا برای بچه حُسن حساب میشه

اصلا جلو کسی نگو

ب اونام بگو همین الان تاااااازه خ‌ابوندیمش

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.