2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین بگین من چیکار کنم

69 بازدید | 10 پست

سلام من یه مادر بدهن و پرخاشگر دارم هیچ وقت دلسوز ما نبوده همیشه دلش پسر می‌خواسته همیشه میگه کاش جای تو یه پسر فلج داشتم معتاد بود

همش تحقیرم می‌کنه آزمونهای مهمی دارم از عمد میاد باهام دعوا می‌کنه منم حساسم نمیتونم بخونم فکرم می‌ره پیش اون تمرکزم بهم میریزه

هرکاری براش کنم کوچیک می‌دونه کادو روز مادر بخرم میگه خیلی زشته اصلا بدرد نمیخوره کادو تولد میخرم میگه این چیه گرفتی از قدم هیکلم انگشتان ایراد میگیره 

پیش همه بدگویی منو می‌کنه لباس خریدم روز مادر می‌ره پیش فامیل صد پشت غریبه میگه لباسی که خریده زیاد خوب نیست می‌ره پیش صد پشت غریبه میگه دخترم انگشتاش درازه 

خیلی غیر قابل باوره ولی خفه شدم دیگه نمی‌کشم آخه من چه گناهی کردم چرا از یه مادر دلسوز بی بهره ام چرا یه مادر عقده ای خدا نصیبم کرده 

اینارو گفتم جهت درد دل بغض خفن کرده بخدا دلم میخواد بمیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم نه تنها مامانم بلکه کله خانوادم آزارم میدن بهتره نادیده بگیری و برات مهم نباشه چون اگ اهمیت ...

چطوری نادیده بگیرم کسیم ندارم باهاش درد دل کنم سبک شم اگه هم باشه خجالت میکشم در این مورد باهاش صحبت کنم 

مادر و دختری رو میبینم که حداقل بچشو تو جمع حقیر نمیکنه انقد غصه میخورم که ای کاش مادر منم این شکلی بود

چطوری نادیده بگیرم کسیم ندارم باهاش درد دل کنم سبک شم اگه هم باشه خجالت میکشم در این مورد باهاش صحبت ...

هیی عزیزم چیکار کنیم  دیگ پدر و مادر دست خودمون نیس ک اگه میتونی یکیو پیدا کن ازدواج کن منکه حوصله ازدواجم ندارم حتا

هیی عزیزم چیکار کنیم دیگ پدر و مادر دست خودمون نیس ک اگه میتونی یکیو پیدا کن ازدواج کن منکه حوصله ا ...

خودم با این روحیه داغون و این مادر داغون تر هیچکس پیدا نمیشه اگه هم بشه خودم قبول نمیکنم یکی رو بدبخت کنم 

خیلی از خدا شاکیم حداقل یه مادر خوب بهم میداد 

خودت دیگه چ گناهی کردی چرا بدبخت کنی دلشونم بخاد

شوهرم کنم مادرم می‌ره پیش اون بدگویی می‌کنه آبرومم می‌ره 

انقد دلم گرفتس بغض کردم گفتم تاپیک بزنم کسی بگه چیکار کنم متاسفانه بجز شما کسی نبود