2777
2789
عنوان

ازدواج سن بالا

164 بازدید | 11 پست

من ۳۴ سالمه و موردی که هستش ۳۷ سالشه 

من فوق دیپلم دارم و ایشون لیسانس 

من سابقه ازدواج دارم ولی ایشون ازدواج نکرده 

من شاغلم درآمد خیلی بالا دارم و دوتا آپارتمان که یکیش توی شهر ایشون هستش یکیش خارج از کشور. 

ایشون سهم الارث دارن که تفکیک نکردن درآمد خاصی نداره.  خانواده من با توجه به شرایط خاص ایشون ، این آقا رو پذیرفتن و خانواده خودشم منو خیلی قبول دارن. 

فقط ایشون میگه ما ۲ تا ۳ سال محرم باشیم توی یه خونه زندگی کنیم بعدش عقد کنیم.  ایشون شهرستانه من تهران.  چیزی که بین ماست عشق بسیار زیاده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول ارتباط و آشنایی همه عاشقن همه حجم عظیمی از احساسات رو وسط میزارن مثل اول آشنایی شهر و تتلو مثل اول آشنایی آرتا و ربکا مثل اول آشنایی همه اونایی که الان طلاق گرفتن و...

حتی تا سال اول ازدواج البته اگه عقد طولانی نشه بازم هنوز دوست داشتن هست 

نمیتونم چرا همه یجوری بیان میکنن که انگار روابطشون خاصه و فرق داره و فقط بنارو روی این موضوع میزارن که آره ما فلانی رو دوست داریم بقیه چیزا مهم نیست

اون قسمت چند سال محرم بودن و همخونه بودنش اضافه استیک مدت خانوادگی رفت و آمد کنید برای شناخت همدیگه ...

مشخصه دیگه 

واقعا معلوم نیست ؟ تو این نیم عمری که گذرونده همش با نفرات مختلف ازدواج سفید کرده بدون عقد زندگی کردن استفاده هاشو کرده بعد ول کرده رفته نفر بعدی(تنوع طلبه)

برای همین اسم شناسنامه طرف پاک و سفیده

من جای شما باشم البته ببخشیدا با ی لگد پرتش میکنم از زندگیم بیرون اصلا چطور به خودش جرات داده همچین پیشنهادی بده😐😐😐😐 شما تو اجتماع بودی و تحصیل کرده هستی و ی تجربه داشتی زندگی قبلیت اخه چرا ؟؟؟؟!!!! خیلی مردم پررو شدن بخدا 

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤