2777
2789
عنوان

لطفا کمک کمک کمک

90 بازدید | 9 پست

من دو ماهه عادتم بهم ریخته توی یک ماه دو بار پریود شدم. این سری 6 روزه خونریزی دارم قطع نمیشه چکار کنم قطع بشه؟ 😕 همیشه 3 روز خونریزی داشتم الان حالم بده

بنظرم بهترین کار اینکه بری دکتر گلم اینجا هرکس بنا به تجربش نظر میده ولی مشکل شما رو که نمیوکنیم برو دکتر الکی با تجویزهای ما یه مشکلتو خدایی نکرده نکن چندتا مشکل

ایشاالله وقتی خ ب شدی سعی کن همیشه عادت کنی رازیانه رو تو برنامه روزانت بذاری باعث میشه هورمونات و رحمت همیشه نرمال بمونه تازه چربی سوزم هست.

برای میل جنسی هم خوبه

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بهترین کار اینکه بری دکتر گلم اینجا هرکس بنا به تجربش نظر میده ولی مشکل شما رو که نمیوکنیم برو ...

دکتر رفتم ولی خونریزی قطع نشده گفته برو اگر سیکل بعدی تکرار شد مجدد بیا آزمایش هورمونی و سونو نرمال بود

خواهر من همینطوری شده بود و این خونریزی اصلا قطع نمیشد و دوره هاش خیلی طولانی و زود به زود شده بود .

احتمالا دیواره رحمت ضخیم شده یا پولیپ داری .

که یا با قرص حل میشه و یا باید جراحی بشه . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
خواهر من همینطوری شده بود و این خونریزی اصلا قطع نمیشد و دوره هاش خیلی طولانی و زود به زود شده بود . ...

سونو نرمال بود نه پولیپ نبود دیواره رحمم هم نازک بود