یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خودمم بابام شغلش ازاد بود ، قشنگ دیدم که ادم چطور یدفعه از صد به صفر میرسه واسه همین خیلی میترسم. ...
بگو الان دوره ای نیست ک بری دنبال ارزوهات شب میحابی صبح پامیشی قیمتا ده برابر شده !!!الان فقط باید تلاش کرد ۹۰درصد مردم فقط بخاطر ی لقمه نون سرکارن و خیلیاشون شعلشون شعل مورد علاقشون نیست ولی ناچارن
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
شغل همسرم درحال حاضر کاشی کار خوبه بد نیس روزی ۱ونیم ایطرفا میشه البته کارگر هم روزی ۱تومن میده ک جدا هست ولی استهلاک زیادی داره قصد داره شغلش عوض کنه مغازه ای چیزی بزاره
خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷
من خودمم بابام شغلش ازاد بود ، قشنگ دیدم که ادم چطور یدفعه از صد به صفر میرسه واسه همین خیلی میترسم. ...
اخه وضع بازار بده ... من بابام کارگاه داشت جمع کرد شوهرم کارمنده برا شغل دوم خیلی جاها رفت ببینه چی خوبه گفت همه دارن مینالن اخر به این نتیجه رسیدیم من برم سرکار 😂😂😂