2777
2789
عنوان

دردشدید سینه

104 بازدید | 10 پست

دخترم۱۸ماهه س دکترم هیچ نتیجه نگرفتم چرا هی سینه م سفت وقرمز دردناک میشه همیشه حواسم هست هردفعه یع سینمو میدم دیگه چکار کنم هرماه وضعم اینه بمدت یه هفته،دیگه نمیکشم دکترم میگه شیرنده بابا بسه ولی دلم میخواد فصل بهار ازشیربگیرمش، تجربه مشابه داشتید کمکم کنید لطفا دعاتون میکنم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رازیانه بخور اگر کیست نداری ار کمبود استروژن هورمونه برا من درد سینه دتشتم با چهل شب رازیانه عالی شد ...

شماهم مث من هرسری اینطوری میشدی؟ اره پریودم نمیشم طول این هجده ماه دوبار با قرص پریود شدم

یجا خانمه میگفت  من اینجوری شدم پیاز پوست گرفتم و روی شعله پخش کن گزاشتم تا تقریبا مغزش نرم شده وپخته وبعدش که از داغی افتاد وگرم بود میزاشتم روی سینم این کارو یه هفته کردم خوب شده . البته سنیدم خانمها وقتی چیزی هوس میکنن و نمتونن بخورن میزنه به سینه شون بخصوص خانمهای شیرده 

یجا خانمه میگفت من اینجوری شدم پیاز پوست گرفتم و روی شعله پخش کن گزاشتم تا تقریبا مغزش نرم شده وپخت ...

اره بمنم همینو گفتن،منم که ماشالله همه چی دلم میخواد🥲