2777
2789
عنوان

بهونه برای بیرون رفتن صبح

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 27 پست
به حدی کلاسا گرونن که نه میشه پیچوند نه ثبت نام اگه همش ازم خبر بگیرن از مدیر اونجا چی؟

ی کلاس ساده مثل نقاشی سا ورزش های ارزون 

بعد اگر پیچوندی به دفتر جایی ک میخوای ثبت نام کنی بجای شماره پدر مادرت شماره خودتو بزار اگرم ی روز پیچوندی به خودت زنگ بزنن خودت حرف بزنی 

ی کلاس ساده مثل نقاشی سا ورزش های ارزون بعد اگر پیچوندی به دفتر جایی ک میخوای ثبت نام کنی بجای شمار ...

هر جلسه ۳۰۰ تومن 

فقط مجتمع فنی پیدا کردم که ۳ تومن میگیره برای ۶۰ جلسه ولی خب نرم حذف میشم 

نمیدونم چیکار کنم 

به احتمال زیاد چک میکنه شماره رو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هر وقت بهم نیاز دارن منو میبرن خریدارو میندازن رو دوشم ولی برای خودم ی چیزی بخرم حق ندارم اخه جی ...

میگم برم سرکار میگن نه همینمون مونده خودشونم خرجی نمیدن فقط یه نت میدن ک اونم هی تموم میشه وقتی ۲۴ تو خونم همش سر خریدنش کلی دعوا میکنن باهام یا نمیخرن😭خیلی بدبختیم جوونیمون رف

عشق ادمو احمق میکنه🖤