2777
2789
عنوان

خیلی احساس

43 بازدید | 7 پست

خنگ بودن و بلد نبودن دارم. با اینکه میتونم اتفاقات روزانه رو با دلایل علمی خودشون اثبات کنم ولی احساس میکنم هیچی بلد نیستم هیچی نمیفهمم

چراااا؟

خیلی تو اعتماد به نفسم تاثیر بد گذاشته

فکر میکردم فقط من اینجوریم وقت حرف زدن انگاری هیچی بلد نیسم درحالی که همه کلمات تو مغزم صف میکشن ولی ...

دقیقا منم مشکلم همینه 

بررسی که کردم دیدم باید قدرت بداهه گوییم رو بالا ببرم ولی خب تلاشی واسش نکردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم مشکلم همینه بررسی که کردم دیدم باید قدرت بداهه گوییم رو بالا ببرم ولی خب تلاشی واسش نکردم

حمن حتی یه احوال پرسی ساده یا حرف زدن رو توی چت خیلی راحت میگم ولی الان یکی بشینه کنارم انگاری لالم هیچی به ذهنم نمیرسه همه حرفها تو ذهنم میچرخه ولی نمیتونم به زبون بیارم قبلا رحت بودم ولی الان وقتی میرم مدرسه دخترم میبینم مادرها سر هرچیزی نظر میدن یا با معلم حرف میزنن من فقط نگا میکنم خیلی اذیت میشم

حمن حتی یه احوال پرسی ساده یا حرف زدن رو توی چت خیلی راحت میگم ولی الان یکی بشینه کنارم انگاری لالم ...

وای منم دقیقا همینطوریم تو چت خیلیی عالیم ولی توی گفت گو های حضوری به شدت کمرو 

ب نظرم راهکارش گذروندن کلاس فن بیان و اعتماد بنفس باشه

و حتما هم کلاس حضوری باشه چون من انلاین زیاد رفتم ولی اثری نداشته