2777
2789

دوستان هم وطن سلام

توفیق اجباری نصیب شده ومجبور شده ایم برای دوسال شهر قم ساکن شیم

مشکلاتی که برام وجود داره :

۱-من و خانواده ام در این ۲۵سال فقط به مدت چند روز ازهم جدا بودیم و دوری به این مدت برام وجود نداشته !سختی این مدت چقدره؟شرایطم هم اینکه بچم سه سالشه وبه قول معروف از ابو گل دراومده ووابستگی انچنان به خانواده ام وشهرم ندارم منظور دانشگاه وکار و ......

هستین بقیه اشو بگم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از طرفیم نمیدونم کجا رو اجاره کنیم؟ کجای شهر خوبه؟دسترسی به بیمارستان وخرید خونه واینا چجوره؟روحیاتشون به چه شکله؟

کلن بنظرتون میتونم تحمل کنم؟

سلام دوسته عزیزم به شهر خواهر امام رضا خوش اومدید 

قم یه شهر مذهبی هست  اما اخیرا تو سالهای اخیر منظورمه مسافرها و کوچ نشینان مانتویی تشریف اوردن و از اون حالت 100 درصد مذهبی خارج شده و نرماله 

از جهت خونه باید بگم بستگی به پولتون داره مثلا الان اکثر ملت پول اجاره تو صفاییه و زنبیل ابادو سالاریه و اینا ندارن و میرن سمت پردیسان 

یه شهرک تازه ساخت که خونه هاش ارزونتر از داخل شهر هست 

اما برای خرید و بیمارستان باید تشریف بیارید داخل شهر 

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
45 متری صدوق  .بلوار امین.   سالاریه . شهرک قدس. جاهای خوبه شهره. اما صدوق از نظر دسترسی ب ...

شما قمی هستین؟

میخوام اپارتمان اجاره کنم بزرگ باشه جاشم خوب باشه قیمت اجاره ها چنده شما خبر ندارین؟

صدوق به حرم نزدیکه یانه؟

اطراف حرم خونه هاش خوبه؟یا بنظرتون از حرم دور باشه کیفیتش بهتره؟

نه مشکلی نیست فقط دوری راه و سختیش وکجا رو اجاره کنیم خوب باشه برام مهمه این دوری افسردم نکنه

تو قم کسی افسرده نمیشه شهر شلوغیه .حضرت معصومه رو هم داری 

۹۰درصد قمی ها هم مهاجرن 

خیلیا اومده بودن واسه یه سال سکونت ولی الان ۳۰ ساله قمن .خاکش گیراس خخخخ

لا حول ولا قوه الا بالله
سلام دوسته عزیزم به شهر خواهر امام رضا خوش اومدید  قم یه شهر مذهبی هست  اما اخیرا تو ساله ...

اهان عزیزم.اون قسمت های خوب که اسم بردین اجاره هاش چطوره چنده؟

اهان عزیزم.اون قسمت های خوب که اسم بردین اجاره هاش چطوره چنده؟

من خودم صاحب خونم و تو خیابون امام زندگی میکنم خبر از مبلغ اجاره ندارم اما جاهایی مثه بلوار امین و سالاریه و اینا جاهای باکلاس قم هست و گرونه

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘

بزار بگم برات 

اطراف حرم پایین شهر محسوب میشه تقریبا 

اگر آپارتمان میخوای تو منطقه های تقریبا خوب من پیشنهادم ۴۵متری صدوق هست یا به قول قمی ها زنبیل آباد .تو زنبیل آباد خیابونای فرعی فجر فردوسی قائم وجود داره که این جاها میتونی آپارتمان خوب پیدا کنی .قیمتشم واحد صد متری مثلا دیگه کمه کمش کلید نخورده ۶۰ تومن رهن کامل هست .اگر واحد بزرگتر و شیک تر بخواهید قیمت بیشتر 

نزدیک به حرم نیست .شما میای سر خیابون هزاران تا تاکسی هست میگی حرم سوار میشی.کرایه تاکسی هم دو تومنه خخخ اتوبوسم هست تازه فراوون  .به همین سادگی 

لا حول ولا قوه الا بالله