2777
2789

عوض اینکه خونه رو تمیز کنم وسایلمو با عشق بچینم نگا کنم دارم فقط غذا میزارم ظرف میشورم چای میبرم خستم چرا خدا کاری نمیکنه

درگیر یه خانواده انگل و بی ملاحظه شدم خدا لعنتشون کنه نمیدونم گناهم چی بود همش باید اینارو ببینم

چیکار کنم میگم به شوهرم دلم نمیخواد هر روز ببینمشون دعوا میکنه چن بار بخاطر اونا حرف بد بهم زده بعدش گفته میبرم میندازم خونتون طلاق بگیریم (پدر مادر نداره خواهرا و برادراش عذابم میدن) 

میترسم از طلاق نه بخاطر خودم میترسم خانوادم ناراحت شن😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فکر زیاد استرس واضطراب میاره سراغ آدم منم درگیر یه مشکلی هستم امروز بهش فکر کردم خاستم بمیرم اینقدر گریه کردم که نگو حالم بده 

خدا انشالله مشکل تو ومنو حل کنه

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 

تو ۴ روز اول ازدواج هم کم محلی کردی ، هم گفتی از خانواده همسرت خوشت نمیاد ، هم حرف طلاق کشیدین وسط ، هم به فکر دعانویس افتادی؟

این چجور زندگیه؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹