بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من و خواهرم باهم عمل کردیم اون اوکی بود من تا دوماه به شدت صدام تو دماغی …هردو سوراخ بینیم انگار داخلش فیتیله باشه کلا کیپ بود دوماه که تموم شد خودش باز شد الان جات خالی انگار غاره تنفسم عالیه😂
و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊
وای مرسی عزیزمخیلی میترسم برای من یه سوراخش باز منتها با صدا نفس میکشم عین قبل نشده
اصلا هیچی برای ترسیدن نیست کاملا طبیعیه هنوز یه ماهم نشد عمل کردی الان دماغت پر از ورمه…بعضیها ورم بیرونیشون بیشتره بعضیا مثل من ورم داخلی زیاد بود هیچ حسی از وجود ورم داخلی نداشتم از کیپ بودن شدیدش فهمیدم…ولی من اصلا نگران نبودم میدونستم خوب میشه
مرسی عزیزم امیدواری دادی تجربتو گفتی احسای میکنم شربت سکنجیبن میخورم یه خورده راه تنفسم باز میشه قبل ...
نه عزیزم تنفس مگه به این راحتی خراب میشه … دماغ اونقدر ورم داره الان که اصلا نه از لحاظ ظاهری نه تنفسی نباید الان قضاوتش کنی…تو ورم های داخلی رونمیبینی