2777
2789
عنوان

برای باردوم دلم شکست😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1633 بازدید | 57 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طب سنتی هم یه سبرو

رفتم طب سوزنی و سنتی و کلی از این داروهای گیاهی خوردیم نتیجه نداد آی وی اف آخرین راه ما بود که اونم اینجوری شد😔

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

سلام عزيزم لطفا اگر پيام من و گرفتى بهم پيام بده 

چقدر سرنوشتمون شبيهه همه 

من بار سومه كه انتقال دادم البته در حال حاضر روز هفت انتقال هستم 

منم نزديك ٤٠ هستم 

جنين فريز دارم ولى ديگه توان ندارم نميدونم خسته شدم 

اگر اينبار نشه 

واقعا سر دوراهى هستم كه ايا واقعا ارزش داره اينهمه عذاب كشيدن و سختى .... 

منم دقيقا فكراى شما رو دارم 

سلام عزيزم لطفا اگر پيام من و گرفتى بهم پيام بده چقدر سرنوشتمون شبيهه همه من بار سومه كه انتقال دادم ...

عزیزم من اگر بازم جنین داشتم نگران نبودم و اگر منفی میشدم سریع مجدد انتقال میدادم مشکل من اینه باراول پانکچر شدم یه جنین که نگرفت بار دوم با آمپول پرگووریس ۳تا جنین و بازم منفی شدم میدونی اگر جنین داشتم بازم انتقال میدادم نمیدونم چرا جنین برام کم تشکیل میشه من سر دوراهی بدی قرار گرفتم بنظرت ارزش داره دوباره پانکچربشم؟همیشه خودمو سرزنش میکنم که چرا تا جون تر بودم دنبالش نرفتم شوهرم خیلی گفت ولی من گوش ندادم و اشتباه کردم الان منم تو آستانه ۴۰سالگی هستم تو خودت حوصله بچه رو داری؟من انگار یه حس خنثی دارم میگم حالا بچه بیاد بیچاره ۲۰سالش بشه تو اوج جونیش من ۴۰ سالمه بعد ما که همین یدونه رو میخاییم اون تک و تنها بهش ظلم میشه نه خواهری نه برادری هیچی ضمن اینکه انگار به این خلوت دو نفرمون باهمسرم عادت کردیم شاید از نظر اونایی که بچه دارن بچه به زندگی رنگ بده اما منی که تجربشو نداشتم زندگی فعلیمو دوسدارم نمیدونم شایدم اشتباه بکنم

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

برام پيغام بذار همينجا لايكم كن ميام باهم صحبت ميكنيم نتيجه رو بهت ميگم اميدوارم به صورت طبيعى همين ...

عزیزم من طبیعی باردار نمیشم مشکل من شدیده.مگر اینکه خدا بخاد و معجزه ای رخ بده که توکل دارم به خودش

ببین منو۸ساله شب شهادت حضرت علی شله زرد میپزم نیت کردم اگر خدا بهم پسر بده از القاب حضرت علی اسمشو بزارم اما نداد😔😔به خدا گفتم دیگه نذر شله زردمو ادا نمیکنم تو منو یادت رفته

استارتر از كدوم شهرى

من همدانم عزیزم

عزیزم من اگر بازم جنین داشتم نگران نبودم و اگر منفی میشدم سریع مجدد انتقال میدادم مشکل من اینه باراو ...

دقيقا تك تك جملات و كلماتت انگار از فكر و زبون من داره بيرون مياد 

دقيقا مثل خودت فكر ميكنم 

من همسرم عاااااشق بچست شايد يكى از دلايلى كه اينبارهم انتقال دادم فقط براى خاطر اونه ولى منم مثل شماهم خسته شدم هم ميگم به اين زندگى عادت كردم ، ارزش داره اينهمه دارو و سختى و عذاب !!!!!! تازه بچه بياد سختى هاي خودشو داره از طرفى عوارض داروها 

قبلنا بچه ميخواستم ولى الان ذوق قبلا رو ندارم بيشتر ميترسم از بهم ريختم زندگيم ، آرامشم ، از سختى دوا دكتر و عوارض داروها 

گاهى ميگم اينهمه عذاب بكشم كه چى بشه مگه كل زندگى بچه داشتنه !!! من با اين كه فريز دارم ولى انگار كم اوردم ، از هرچى پروسه درمانه حالمبد ميشه 

فقط نگرانيم و دلسوزيم بابت همسرمه خيلى تلاش كرده خيلى دوست داره پدر بشه .... 

حتى انتقال هم كه دادم ترس دارم از بچه دار شدن همش دودلم كه بشه خوبه يا نشه !!!!

عزیزم من طبیعی باردار نمیشم مشکل من شدیده.مگر اینکه خدا بخاد و معجزه ای رخ بده که توکل دارم به خودشب ...

منم مثل شما ١٥ ساله ازدواج كردم از دوسال بعد از ازدواج دنبال دوا و درمانم ديگه نفرت پيدا كردم 

ايشالله تا اخر امسال طبيعى نى نى دار بشى عزيزم 

من حتى تا دارو مصرف نكنم پريود هم نميشم ....

من همش ميسپارم دست خدا ميگم هرچى صلاح و خيره همونو برامون بخواه 

گاهى ميگم شايد بچه نميده كه بيشتر براى خودمون زندگى كنيم چون بچه خب همراه شيرينى بالاخره مسئوليت و مشكلاتش هم همراه داره 

ميگم بااينكه جنين فريز دارم اگر اينبار هم نشه شايد ديگه ادامه ندم !!!؟؟

بسته ديگه اينهمه امپول و دارو و از زندگى افتادن و ... مگه چقدر فراره زندگى كنم كه نصفش رفته به بچه اوردن 

منم بچه از بهزيستى دوست ندارم خودم دوست دارم ولى همسرم زبونى اكى ميده ولى معلومه دوست نداره 

منم موندم !!! والله 

اميدوارم تا اخر امسال خدا حاجت دلت رو بده و به زودى طبيعى مامان بشى هرچى دلت ميخواد به همون برسى 

ولى فكرشو نكن كل زندگى كه بچه اوردن نيست 

والله نداشتنش يه غمه داشتنش هزاران غم و دغدغه 

دقيقا تك تك جملات و كلماتت انگار از فكر و زبون من داره بيرون مياد دقيقا مثل خودت فكر ميكنم من همسرم ...

وااای منم دقیقن مثل شمام و حس میکنم بخاطر افزایش سنمون هست که تفکراتمون مثل همه دیدی آدم سنش بالا میره با پختگی بیشتری برای هرچیزی تصمیم میگیره منو تو الان تو همون شرایط هستیم.منم همسرم ذوق داره هربار انتقال دادم اگر بدونی چه کارایی کرد دلم میسوزه واقعا.ولی ایندفعه گفت ولش کن خودتو اذیت نکن دیگه نمیخاییم ما همین زندگی رو دوسداریم منم تصمیم گرفتم بی خیالش بشم

منم مثل شما ١٥ ساله ازدواج كردم از دوسال بعد از ازدواج دنبال دوا و درمانم ديگه نفرت پيدا كردم ايشالل ...

ببین انشاا... که اینبار شما مثبت میشی و مادر میشی اما اگر یک درصدم نشد بهش فکر نکن استراحت کن من همیشه میگم الان تو تمام کشورهای اروپایی و آمریکایی هیچ کدوم بچه دار نمیشن من چند نفر از اقوام اونطرف هستن میگن اینجا اصلن مثل شما فکر نمیکنن اینجا میگن زندگی رو باید زندگی کنیم نه اینکه وقت صرف بچه بزرگ کردن بکنیم من از اقواممون چندتا خانواده هستن که دیگه الان پیر شدن حدود ۶۰سالشونه بچه ندارن یعنی خودشون نخاستن بچه دار بشن من باهاشون حرف میزدم میگفتن ما اصصصصلن پشیمون نیستیم از اینکه بچه دار نشدیم چون داریم عشق و حال میکنیم واقعا هم راست میگن ماالان با همسرم سفر میریم شب هروقت بخاییم میخابیم بخاییم بیداریم مهمونی با فراق بال میریم مهمونی میدیم همسرم میگه حالا فک کن بچه داشتیم هیچ وقت این آزادی رو نداشتیم ماهردو هم شاغلیم همسرم میگه تو بچه دار بشی دیگه نمیتونی بری سر کار این آزادی رو نداری بهش فکرم که میکنم میبینم بیراه هم نمیگه ما باید زیر ۳۰سالگی بچه دار میشدیم حالا که نشدیم به این وضع عادت کردیم مثلن من شبای خونمونو خیلی دوسدارم دو نفری زیر نور کم میوه و چایی میخوریم فیلم میبینیم گاهی بازی منچ میکنیم در کل من از این شرایط راضیم