2777
2789
عنوان

برای باردوم دلم شکست😭😭😭

1629 بازدید | 57 پست

من با کلی بدبختی یه بار پانکچر شدم که یه جنین تشکیل شد انتقال دادم منفی شدم بعد دوباره پانکچر شدم بماند چقدر بدبختی کشیدم تا دارو پیدا کنم و بدنم سوراخ سوراخ شد سه تا جنین بهم انتقال دادن و امروز بازم منفی؟شدم این آخرین شانسم بود وباتوجه به سنم دیگه نمیتونم پانکچر بشم الان تو آستانه ۴۰ سالگیم چقدر گریه کردم.بیچاره شوهرم میگف من پدر خوبی میشدم اما فدای سرت که نشد غصه نخور دو نفری عشق میکنیم اما من دلم آروم نمیشه نمیدونم باید چکار کنم

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

خدا بخواد میشه گلم  

باور کن زن داداش من تنبلی تخمدان و تیرویید. برولاکتین بالا. پوند تا مشکل دیگه داشت برادرم ضعیف بود کلی دنبال دوا و درمون بودن نشد که نشد بعد که بیخیال شدن  یهو باردار شد  از خدا بخواه میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوشتین 12 ساله ازدواج کردین خب چرا زودتر برای ای وی اف اقدام نکردی ؟فکر نمیکتم دیر شده باشه نگران نب ...

من از سال ۹۸دارم پیگیری میکنم نشد که بشه😔😔

الان تو آستانه ۴۰سالگی هستم بخام مجدد اقدام کنم ۱سال زمان میبره اگر حامله بشم ۹ماه هم حاملگیم طول بکشه ۴۲سالگی بچم بدنیا میاد من دیگه پیر شدم گناه داره اون بچه بعدشم تواناییش رو ندارم خسسسته شدم خسسسته😔😔

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

خدا بخواد میشه گلم باور کن زن داداش من تنبلی تخمدان و تیرویید. برولاکتین بالا. پوند تا مشکل دیگه دا ...

۱۲ساله از خدا خواستمو نداد از سال۹۸ تا الان کلی دارو و قرص و آمپول و..... نشد 

بخام دوباره پانکچر بشم میشه سال آینده چون باید بدنم چند ماه استراحت کنه دوباره چطور اینهمه آمپول بزنم کی حامله بشم الان تو آستانه ۴۰سالگیم دیر شده دیگه😔😔

ای بابا خدا کمکت کنه

خدا منو فراموش کرده.شایدم منو دوسداره که بهم بچه نداد

من راضیم به رضاش ولی دلم میسوزه دست خودم نیست خیلی سختی کشیدیم ولی نشد.امروز ناراحتی شوهرمو دیدم دلم هزارتیکه شد 😔😔😔

خدا منو فراموش کرده.شایدم منو دوسداره که بهم بچه ندادمن راضیم به رضاش ولی دلم میسوزه دست خودم نیست خ ...

نه عزیزم ایناافکارماست مگه خدا ادمه که فراموش کنه، نمیدونم چی بگم،سخته خیلی،خواهرخودمم بچه نداره وشوهرشم عین ماست نه توجه ومحبتی هیچی خواهرم خودش خودشو رشد داد،مشکل ازشوهرش هم بود.حالاشمابرعکسی.😔

۷۵.۹۲۸۰
خدا منو فراموش کرده.شایدم منو دوسداره که بهم بچه ندادمن راضیم به رضاش ولی دلم میسوزه دست خودم نیست خ ...

عزیزم چرا از پرورشگاه یه بچه نمیاری

خیلی از بچه ها هستن دنیا اومدن اما کسی ندارن خوشبختشون کنه

عزیزم چرا از پرورشگاه یه بچه نمیاریخیلی از بچه ها هستن دنیا اومدن اما کسی ندارن خوشبختشون کنه

نمیتونم قبول کنم از پرورشگاه

اگه میتونی از رحم اجاره ای کمک بگیراینجوری روندش هم جلوتر می افته

نه نگووووووو اصلن نمیتونم بپذیرم آخه رحمم مشکلی نداره دکترمم میگه آی وی اف همینه ۳۰درصد احتمال داره بگیره 

احتمالا ضخامت دیواره رحمت کمه که جنین نمیگیره، یکی از اقوام منم ۲۰ سال بچه دار نشد هربار آی وی اف میکرد نمیگرفت تا اینکه با کمک طب سنتی ضخامت دیواره رحم رو بالا برد الان خداروشکر دوتا بچه داره

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
نه نگووووووو اصلن نمیتونم بپذیرم آخه رحمم مشکلی نداره دکترمم میگه آی وی اف همینه ۳۰درصد احتمال داره ...

عزیزم خب شما میخوای کلا بیخیالش بشی

من میگم نشو میگی نمیشه سنم میره

بر این اساس میگم خب از رحم اجاره ای کم سن و سال استفاده کن

اینجوری سریع میتونی دوباره پانکچر بشی چون قرار نیست بارداری تحمل کنی

عزیزم خب شما میخوای کلا بیخیالش بشیمن میگم نشو میگی نمیشه سنم میرهبر این اساس میگم خب از رحم اجاره ا ...

خودمم گیج شدم نمیدونم چکار کنم